Διαγωνισμοί - Όροι Ενεργειών

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

 

Οι υπηρεσίες G Insurance, G Files, G Buy Back, καθώς και τα διπλάσια MB για 3 μήνες με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet, ισχύουν μόνο για αγορές από τα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και όχι από το www.germanos.gr

Οι προσφορές ισχύουν έως 8/1/2017 ή µέχρι εξαντλήσεως των αποθεµάτων.

Η δωρεάν ασφάλεια συσκευής ισχύει για αγορά Smartphones ή Tablets αξίας 299€ και άνω µε οποιοδήποτε τρόπο.

Το δώρο επέκταση εργοστασιακής εγγύησης ισχύει για αγορά 4G/4G+ Smartphones ή Tablets µε οποιοδήποτε τρόπο.

Η δωρεάν µεταφορά τηλεφωνικού καταλόγου ισχύει για αγορά 4G/4G+ Smartphones µε οποιοδήποτε τρόπο.

Η προσφορά του 20% φθηνότερα στα αξεσουάρ ισχύει µε την αγορά.

Smartphone αξίας 299€ και άνω ή Tablet αξίας 199€ και άνω και ταυτόχρονη αγορά αξεσουάρ. Εξαιρούνται όλα τα Drones και τα VR, καθώς και οι ισχύουσες προσφορές σε αξεσουάρ.

Με την αγορά όλων των 4G & 4G+ Tablets ως σκέτη συσκευή, ο συνδροµητής λαµβάνει δωρεάν και µία σύνδεση στο καρτοκινητό πρόγραµµα Μobile Internet, COSMOTE Mobile Internet µε κάρτα. Το δώρο των 5GB µπορεί να καταναλωθεί σταδιακά µέσα σε διάστηµα 2 µηνών (2,5GB ανά µήνα). Η απόδοση του πρώτου δωρεάν πακέτου των 2,5GB γίνεται µε την ενεργοποίηση της σύνδεσης και η ανανέωση των 2,5GB γίνεται αυτόµατα κατά την ηµερολογιακή λήξη του πρώτου πακέτου. Η σύνδεση περιέχει και δωρεάν αρχικό χρόνο για σερφάρισµα στο Internet αξίας 10€. Ο συνδροµητής θα µπορεί όποτε το επιθυµεί να αγοράσει επιπλέον πακέτα MBs εφόσον υπάρχει διαθέσιµο χρηµατικό υπόλοιπο στη σύνδεσή του.

Η προσφορά των 300€ ισχύει µε χρήση της Υπηρεσίας G Buy Βack για ανταλλαγή µεταχειρισµένων iPhone 6S 16GB ή SAMSUNG Galaxy S6 Edge+ και σύµφωνα µε τους όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας.

Το δώρο διπλάσια ΜΒ για 3 µήνες ισχύει για νέες συνδέσεις στα προγράµµατα COSMOTE Mobile Internet 2GB, 5GB, 10GB ή 20GB.