Θέλεις να γίνεις συνεργάτης μας;
 

Το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ως μέλος του ομίλου ΟΤΕ, με την ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά του retail μπορεί να γίνει το δικό σου βήμα για μία δυναμική είσοδο στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας.

Είσαι ενθουσιασμένος με τη νέα τεχνολογία και θέλεις να κάνεις το δικό σου επιχειρηματικό ξεκίνημα σε αυτή; Εμείς μπορούμε να σου παρέχουμε το κύρος, την άρτια υποδομή και την υποστήριξη του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου καταστημάτων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών της χώρας, που συνεχώς οδηγεί τις εξελίξεις.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, μεταξύ των οποίων, η ένταξη του συνεργάτη επιχειρηματία σε ένα δίκτυο με ηγετική θέση στην αγορά, με πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας και με μακρά εμπειρία στη λιανική. Επίσης, ιδίως στις δύσκολες εποχές που ζούμε, είναι προνόμιο να είσαι μέλος ενός ισχυρού Ομίλου όπως ο ΟΤΕ και να διαθέτεις προϊόντα και υπηρεσίες του μεγαλύτερου δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, της COSMOTE.

Πίσω από τα καταστήματα του δικτύου υπάρχει μια πολύ ισχυρή ομάδα, με πείρα και βαθιά γνώση της αγοράς, που καταρτίζει τη στρατηγική της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ως μέλους του Ομίλου ΟΤΕ. Η ισχύς του Ομίλου, η συνεχής και συνεπής εκπαίδευση, τα προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, η ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της εταιρείας, η διαφημιστική επικοινωνία που ανανεώνεται συνεχώς, αποτελούν δίχτυ ασφαλείας για το δίκτυο.

Οι συνεργάτες οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο δίκτυο θα πρέπει να διαθέτουν κυρίως εμπορικό και επιχειρηματικό όραμα, διάθεση για αυτοαπασχόληση, κουλτούρα με επίκεντρο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την οικονομική δυνατότητα να επενδύσουν σε ένα κατάστημα.

Μοιράσου την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την εμπειρία που το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός παρέχει σε όλους τους συνεργάτες του.

Πάτα εδώ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάλεσε στο 800-11-40000.
Αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο fax: 210–6372585 ή στο e-mail: Developers_retail@germanos.gr


Περιοχές Ενδιαφέροντος:

Νομός Αττικής: Αθήνα,  Σπέτσες
Νομός Θεσσαλονίκης: Θεσσαλονίκη
Νομός Φθιώτιδας: Αταλάντη
Νομός Κορινθίας: Άγιοι Θεόδωροι
Νομός Κεφαλληνίας: Κεφαλονιά
Νομός Βοιωτίας: Σχηματάρι
Νομός Αρκαδίας: Μεγαλόπολη, Άστρος
Νομός Δωδεκανήσου: Ρόδος
Νομός Ηλείας: Αμαλιάδα