Τρόποι πληρωμής

 

Στο germanos.gr σου προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σου, για να επιλέξεις εκείνον που σε εξυπηρετεί καλύτερα!

 

 

Μπορείς να πληρώσεις:

 

                                   

Με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Visa, Visa Electron, Maestro & MasterCard, εφόσον επιλέξεις να πληρώσεις την παραγγελία σου online.

Με ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή στο courier, κατά την παράδοση της παραγγελία σου, στο σπίτι ή το γραφείο.

Με μετρητά αν έχεις επιλέξει να εξοφλήσεις και να παραλάβεις την παραγγελία σου από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Σημείωση: Οι δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ & δωροεπιταγές promo δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξόφληση των παραγγελιών που γίνονται μέσω του e shop.

 

Θέλεις άτοκες δόσεις;

Οι αγορές σου με χρήση πιστωτικής κάρτας στο germanos.gr γίνονται ακόμη πιο εύκολες. Στο germanos.gr σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με έως και 36 άτοκες δόσεις, αρκεί η παραγγελία σου να περιέχει ένα τουλάχιστον προϊόν από τις κατηγορίες Συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας, Tablets, Laptops, Τηλεοράσεις, Gaming Κονσόλες, Αξεσουάρ Κινητών & Tablet και Smart Home.

Συγκεκριμένα:
•    για αγορές από 60€ έως 299,99€, δυνατότητα για 2 έως 12 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€
•    για αγορές από 300€ έως 499,99€, δυνατότητα για 2 έως 24 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€**
•    για αγορές από 500€ και άνω, δυνατότητα για 2 έως 36 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€*

 

Δες εδώ τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δόσεων της Εθνικής Τράπεζας ( www.nbg.gr ), στα συστήματα της οποίας ολοκληρώνονται οι συναλλαγές.

 

Έχε υπόψη σου ότι:

  • Για αγορές άνω των 1500€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
  • Για παραγγελίες άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και για παραγγελίες άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες /επιχειρήσεις (Τιμολόγιο), η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

 

*Ο αριθμός άτοκων δόσεων μπορεί να μεταβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.

 

** Το προϊόν Tablet MLS MAGIC με κωδικούς ειδών (20334154, 20332566, 20347583) με αρχική ενδεικτική προτεινόμενη τιμή λιανικής 399€, πέραν της συγκεκριμένης κλίμακας  αξιών (300€ - 499,99€) ανά παραστατικό πώλησης, εντάσσεσαι κατ΄εξαίρεση και στην πολιτική παροχής ως και 36 άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικών καρτών. 

 

 

 

Τρόποι Τιμολόγησης 

  • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σου ή κατά την παραλαβή από το Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που έχεις επιλέξει.
  • Τιμολόγιο κατά την παράδοση της παραγγελίας σου, εφόσον έχεις καταχωρίσει τα απαιτούμενα στοιχεία κατά την υποβολή της παραγγελίας σου.