Τρόποι πληρωμής

 

Στο germanos.gr σου προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σου, για να επιλέξεις εκείνον που σε εξυπηρετεί καλύτερα!

 

 

Μπορείς να πληρώσεις:

 

                                   

Με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Visa, Visa Electron, Maestro & MasterCard, εφόσον επιλέξεις να εξοφλήσεις την παραγγελία σου online.

Με ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή στο courier, κατά την παράδοση της παραγγελία σου, στο σπίτι ή το γραφείο.

Με μετρητά ή με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες αν έχεις επιλέξει να εξοφλήσεις και να παραλάβεις την παραγγελία σου από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ασφάλεια των Συναλλαγών μπες εδώ.

1 Στην περίπτωση μη υποστήριξης κάρτας από το σύστημα ελέγχου 3DSecure, online εξόφληση της παραγγελίας μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας θα γίνεται μόνο μέχρι του ποσού των 150€.

 

Σημείωση: Οι δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ & δωροεπιταγές promo δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξόφληση των παραγγελιών που γίνονται μέσω του e shop.

 

Θέλεις άτοκες δόσεις;

Οι αγορές σου με χρήση πιστωτικής κάρτας στο germanos.gr γίνονται ακόμη πιο εύκολες. Στο germanos.gr σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με έως και 48 άτοκες δόσεις, αρκεί η παραγγελία σου να περιέχει ένα τουλάχιστον προϊόν από τις κατηγορίες Συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας, Tablets, Laptops, Τηλεοράσεις, Gaming Κονσόλες, Αξεσουάρ Κινητών & Tablet, Smart Home και Smart Gadgets.

Συγκεκριμένα:
•    για αγορές από 60€ έως 299,99€, δυνατότητα για 2 έως 12 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€
•    για αγορές από 300€ έως 499,99€, δυνατότητα για 2 έως 24 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€*
•    για αγορές από 500€ έως 899,99€, δυνατότητα για 2 έως 36 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€*
•    για αγορές άνω των 900€, δυνατότητα για 2 έως 48 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€*

Ο υπολογισμός  των άτοκων δόσεων γίνεται με βάση την αξία του συνολικού ποσού παραγγελίας των αμέσως προηγουμένως αναφερόμενων προϊόντων τα οποία συμμετέχουν στο διακανονισμό άτοκων δόσεων, αφαιρούμενης της αξίας τυχόν άλλων προϊόντων και αποκλειστικά και μόνο εφόσον  η παραγγελία περιέχει ένα τουλάχιστον προϊόν αξίας 60€.

Δες εδώ τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δόσεων της Εθνικής Τράπεζας ( www.nbg.gr ), στα συστήματα της οποίας ολοκληρώνονται οι συναλλαγές.

 

Έχε υπόψη σου ότι:

  • Για αγορές άνω των 1500€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
  • Για παραγγελίες άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και για παραγγελίες άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες /επιχειρήσεις (Τιμολόγιο), η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
  • Οι άτοκες δόσεις δεν ισχύουν σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει εξόφληση της παραγγελίας του μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας από το κατάστημα.

 

*Ο αριθμός άτοκων δόσεων μπορεί να μεταβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους ή / και για κωδικούς προϊόντων.

 

Τρόποι Τιμολόγησης:

Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σου ή κατά την παραλαβή από το Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που έχεις επιλέξει.
Τιμολόγιο κατά την παράδοση της παραγγελίας σου, εφόσον έχεις καταχωρήσει τα απαιτούμενα στοιχεία κατά την υποβολή της παραγγελίας σου και δεν υπάγεσαι στις διατάξεις των παραγράφων 5 & 6 του άρθρου39α του κώδικα περί απαλλαγής ΦΠΑ.
Στην περίπτωση που υπάγεσαι στις διατάξεις των παραγράφων 5 & 6 του άρθρου39α του κώδικα περί απαλλαγής ΦΠΑ, παρακαλούμε όπως απευθυνθείς στο πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου πωλήσεων της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.