Τρόποι πληρωμής

 

Στο germanos.gr σου προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σου, για να επιλέξεις εκείνον που σε εξυπηρετεί καλύτερα!

 

 

Μπορείς να πληρώσεις:

 

                                   

Με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Visa, Visa Electron, Maestro & MasterCard, εφόσον επιλέξεις να εξοφλήσεις την παραγγελία σου είτε online είτε με τη φυσική παρουσία σου σε κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Με ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή στο courier, κατά την παράδοση της παραγγελία σου, στο σπίτι ή το γραφείο.

Με μετρητά ή με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες αν έχεις επιλέξει να εξοφλήσεις και να παραλάβεις την παραγγελία σου από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Σημείωση: Οι δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ & δωροεπιταγές promo δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξόφληση των παραγγελιών που γίνονται μέσω του e shop.

 

Θέλεις άτοκες δόσεις;

Οι αγορές σου με χρήση πιστωτικής κάρτας στο germanos.gr γίνονται ακόμη πιο εύκολες. Στο germanos.gr σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με έως και 36 άτοκες δόσεις, αρκεί η παραγγελία σου να περιέχει ένα τουλάχιστον προϊόν από τις κατηγορίες Συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας, Tablets, Laptops, Τηλεοράσεις, Gaming Κονσόλες, Αξεσουάρ Κινητών & Tablet και Smart Home.

Συγκεκριμένα:
•    για αγορές από 60€ έως 299,99€, δυνατότητα για 2 έως 12 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€
•    για αγορές από 300€ έως 499,99€, δυνατότητα για 2 έως 24 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€**
•    για αγορές από 500€ και άνω, δυνατότητα για 2 έως 36 άτοκες δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης 10€*

 

Δες εδώ τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δόσεων της Εθνικής Τράπεζας ( www.nbg.gr ), στα συστήματα της οποίας ολοκληρώνονται οι συναλλαγές.

 

Έχε υπόψη σου ότι:

  • Για αγορές άνω των 1500€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
  • Για παραγγελίες άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και για παραγγελίες άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες /επιχειρήσεις (Τιμολόγιο), η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
  • Οι άτοκες δόσεις δεν ισχύουν σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει εξόφληση της παραγγελίας του μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας από το κατάστημα.

 

*Ο αριθμός άτοκων δόσεων μπορεί να μεταβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.

 

** Το προϊόν Tablet MLS MAGIC με κωδικούς ειδών (20334154, 20332566, 20347583) με αρχική ενδεικτική προτεινόμενη τιμή λιανικής 399€, πέραν της συγκεκριμένης κλίμακας  αξιών (300€ - 499,99€) ανά παραστατικό πώλησης, εντάσσεσαι κατ΄εξαίρεση και στην πολιτική παροχής ως και 36 άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικών καρτών. 

 

 

 

Τρόποι Τιμολόγησης 

  • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σου ή κατά την παραλαβή από το Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που έχεις επιλέξει.
  • Τιμολόγιο κατά την παράδοση της παραγγελίας σου, εφόσον έχεις καταχωρίσει τα απαιτούμενα στοιχεία κατά την υποβολή της παραγγελίας σου.