Δυο λόγια για το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 

Έχοντας καταφέρει να καθιερωθούμε στη συνείδηση των καταναλωτών, σαν ο Νο1 προορισμός για τεχνολογικές λύσεις, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζουμε σταθερά να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε!  

Σε ένα περιβάλλον  που εξελίσσεται ραγδαία και κάθε χρόνο γίνεται πιο ανταγωνιστικό, έχουμε πετύχει να είμαστε ο  Νο1 προορισμός για κινητά, smart phones, αξεσουάρ, ασύρματες και ενσύρματες συσκευές, αλλά και για service. Ακόμα, διαθέτουμε ένα από τα υψηλότερα μερίδια αγοράς στις κατηγορίες των ψηφιακών προϊόντων, gaming και αναλώσιμων. Τα στοιχεία που συντελούν στην κατάκτηση αυτής της δυναμικής θέσης στην αγορά είναι η προσβασιμότητα, η δυνατή γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, οι ανταγωνιστικές προσφορές κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι after sales υπηρεσίες, η εξειδίκευση των υπαλλήλων και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.


Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ  σκοπός μας είναι του να είμαστε πάντα εδώ για εσένα και τις ανάγκες σου. Με σταθερό επίκεντρο τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας μέσα από κάθε σου επίσκεψη, με αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα και φρέσκια επικοινωνία, συνεχίζουμε να υπηρετούμε το όραμά μας για παροχή τεχνολογικών λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου. 


Αν ενδιαφέρεσαι επίσης, για τις προοπτικές που προσφέρει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, από την ηγετική του θέση, στη δυναμική αγορά της τεχνολογίας, μάθε περισσότερα για το franchise και γίνε συνεργάτης μας!

Ένα δυνατό μείγμα ανθρώπων, ιδεών, προτάσεων και λύσεων. Αυτό είναι το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!
 

 

Βρες το κατάστημα που σε ενδιαφέρει εδώ.