«Χτύπα» Tattoo! Δώσε το δικό σου χαρακτήρα στις συσκευές σου!

 

Τώρα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, µε την πρωτοποριακή υπηρεσία G-Tattoo µπορείς εύκολα να δώσεις το προσωπικό σου στιλ στα αγαπηµένα αντικείµενα της καθηµερινότητάς σου ή ακόµα και τον προσωπικό σου χώρο!

Μπορείς να δημιουργήσεις:

  • τη δική σου personalized θήκη για κινητό (υποστηρίζει μία μεγάλη ποικιλία συσκευών APPLE, SAMSUNG, HUAWEI κτλ)  ή ipad ή power bank ή usb stick, είτε με δικά σου σχέδια και φωτογραφίες, είτε επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία έτοιμων σχεδίων.
  • μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις skins για να ντύσεις το tablet,  laptop  ή ακόμα και την κονσόλα και το χειριστήριο σου.
  • επιπλέον, μέσα από την εφαρμογή μπορείς να δημιουργήσεις καμβάδες και αφίσες για να διακοσμήσεις τον προσωπικό σου χώρο, πάλι είτε με δικά σου σχέδια είτε μέσα από μία ποικιλία έτοιμων σχεδίων.

Για σένα που αναζητάς... #ευκολία #καινοτομία #ταχύτητα #εµπειρία_τεχνολογίας επισκέψου το https://www.gtattoo.gr/,  (διατίθεται και σε Mobile Version  με στόχο την ευκολία του χρήστη) φτιάξε εύκολα και γρήγορα το δικό σου gtattoo ακόμα και από τον καναπέ σου με 3 απλά βήματα:

  1. διαλέγεις
  2. σχεδιάζεις
  3. αγοράζεις

Και τέλος, παραλαμβάνεις το προϊόν σου από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής σου.


Σχεδίασε το δικό σου!