ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ THE ATHENS MALL»

 

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (εφεξής «ΓΕΡΜΑΝΟΣ») που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας) σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΙΝΤ ΤΡΑΠ ΜΟΝ ΕΠΕ.», που εδρεύει στο Χαλάνδρι στην Λεωφ. Πεντέλης  70, (εφεξής καλούμενη « Mindtrap » ή «Διαφημιστική»),  διοργανώνει προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο «ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ THE MALL ATHENS» (εφ’ εξής το «Πρόγραμμα») με διαδικασία άμεσης νίκης (instant win), στα πλαίσια προώθησης και προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών της, αποκλειστικά μέσω του σημείου πώλησης του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ ( Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, εφεξής το «Κατάστημα»), σύμφωνα με τους ακόλουθους Αναλυτικούς Όρους, οι οποίοι είναι κατατεθειμένοι  στη Συμβολαιογράφο Αθηνών Ελένη Καρκανοπούλου (εφεξής η «Συμβολαιογράφος»), και είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.germanos.gr (εφ εξής το «Site») κατά το χρονικό διάστημα από 15/6/2017 έως και 7/07/2017.

Κάθε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του ακριβές αντίγραφο των όρων του Προγράμματος, από την παραπάνω Συμβολαιογράφο καθώς και να ενημερώνεται περαιτέρω σχετικά με το Πρόγραμμα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Mindtrap στο τηλέφωνο 210-6840922, κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από τις 10.00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ. κατά το χρονικό διάστημα από 15/6/2017 έως και 7/07/2017.

 

 1. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους ή και να παρατείνει τη διάρκεια του Προγράμματος. H τυχόν παράταση της διάρκειας του Προγράμματος ή η μεταβολή των παρόντων όρων θα πραγματοποιείται με κατάθεση στη Συμβολαιογράφο και κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στο Site και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια μεταβολή.

 

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι ικανοί για κάθε δικαιοπραξία.

 

 1. Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Κατάστημα  και κατά τις ώρες λειτουργίας του.  

 

 1. Από τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και εν γένει στις εταιρίες  του Ομίλου ΟΤΕ και στη Mindtrap, καθώς και στις εταιρίες που συνεργάζονται με την τελευταία για τη διενέργεια του Προγράμματος, όλοι οι ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι σε καταστήματα COSMOTE ή/και COSMOTE Corner, και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που είναι ιδιόκτητα ή και franchise, αλλά και οι σύζυγοι, καθώς και οι συγγενείς α’ και β’ βαθμού, όλων των προαναφερόμενων.

 

 1. Η διάρκεια του Προγράμματος ορίζεται από την από 15/6/2017 έως και 7/07/2017.

 

 1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

Α.INSTAST WIN: Για να συμμετέχει κάποιος στο Πρόγραμμα, (εφεξής Συμμετέχων) θα πρέπει κατά τη διάρκειά του να επισκεφθεί το Κατάστημα, αφού έχει προμηθευτεί το ειδικό έντυπο άμεσης νίκης (INSTANT WIN), το οποίο θα διανέμεται από προωθητικές ομάδες της Διαφημιστικής κατά τη διάρκεια του Προγράμματος σε σημεία κοντά στο Κατάστημα , χωρίς να υποχρεούται σε αγορά προϊόντος ή σύναψη σύμβασης υπηρεσιών.

Σε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή που θα υπάρχει στο Κατάστημα,  κάθε Συμμετέχων που έχει προμηθευτεί το ειδικό έντυπο άμεσης νίκης (INSTANT WIN), μπορεί - με τη βοήθεια υπαλλήλου του Καταστήματος - να σκανάρει ένα μόνο από τα διανεμόμενα έντυπα άμεσης νίκης (INSTANT WIN), με μεταβλητό QR , έτσι ώστε να διαπιστώσει άμεσα ποιο από τα δώρα του άρθρου 7 θα έχει κερδίσει. Σε περίπτωση τυχόν ελαττωμάτων/παραποιήσεων του ειδικού εντύπου άμεσης νίκης (INSTANT WIN), οι ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Mindtrap,  δεν φέρουν οιαδήποτε ευθύνη έναντι των Συμμετεχόντων.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα δεν προϋποθέτει αγορά προϊόντος ή ενεργοποίηση οποιασδήποτε σύνδεσης.

Κάθε Συμμετέχων έχει δικαίωμα αποκλειστικά μιας (1) μόνο συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

 1. ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ SAMSUNG GEAR VR & SAMSUNG GALAXY S8 & S8 EDGE 15/06/2017: Για να συμμετέχει κάποιος στη Διάδραση  θα πρέπει να επισκεφθεί το Κατάστημα στις 15.6.2017 μεταξύ 10:00 – 21:00 και να συμμετάσχει στο διαδραστικό παιχνίδι.

Η συμμετοχή στη Διάδραση  δεν προϋποθέτει αγορά προϊόντος ή ενεργοποίηση οποιασδήποτε σύνδεσης.

Κάθε Συμμετέχων έχει δικαίωμα αποκλειστικά μιας (1) μόνο συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

 

 1. A. INSTANT WIN ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

 
 

DRONE PARROT BEBOP 2 FPV

5

 

PS4 500 GB SLIM - D CHASSIS WHITE

5

 

SAMSUNG GALAXY S8

5

 

 

                     Β. INSTANT WIN ΜΙΚΡΑ

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

 
 

EMTEC USB STICK C-410 32GB USB 2,0

30

 

SANDISK ΜΝΗΜΗ USB STICK BLADE 64GB

30

 

HDD SP A60 1TB SHOCK PROOF-WATER RES

5

 

HDD 2.5'' TOSHIBA 500GB STORE ART

10

 

TOSHIBA HDD 2.5'' INCH 1 TB ΜΑΥΡΟ

5

 

POWERBANK INTENSO 5200

30

 

PopSockets

150

 

AKOYΣTIKO TDK EB-5

80

 

PARROT MARS AIRBONE CARGO WHITE

10

 

ACT. CAM. ROLLEI ACTIONCAM 300 MAYRH

20

 

SELFIE STICK WITH CABLE BLACK

50

 

ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΡΔΙΑ

3,500

 

BACK PACK ROLL TOP

50

 

Fidget Spinners (από την αποθήκη μας)

4,000

 

Στρώμα Θαλάσσης

100

 

Στρώμα Θαλάσσης με πλάτη

300

 

Lazy Bag

100

 

Πετσέτα στρογγυλή

100

 

ΔΕ 10€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ 50€ & ΑΝΩ

19,449

 

ΔΕ 20€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ 100€ & ΑΝΩ

12,966

 

Total

41,000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωροεπιταγές αξίας 10€ για αγορές 50€ και άνω και οι Δωροεπιταγές αξίας 20€ για αγορές 100€ και άνω εξαργυρώνονται μόνο με την αγορά συγκεκριμένης αξίας προϊόντων και παρέχονται σύμφωνα με συγκεκριμένους όρους χρήσης, οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά στο Παράρτημα Α (ΔΕ 10€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ & ΔΕ 20€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ 100€ ΚΑΙ ΑΝΩ).

 

 1. Διάδραση SAMSUNG GEAR VR & SAMSUNG GALAXY S8 & S8 EDGE 15/06/2017

Για να συμμετέχει κάποιος στη Διάδραση κατά τη διάρκειά της θα πρέπει να επισκεφθεί το Κατάστημα και να φωτογραφηθεί από μέλος της προωθητικής ομάδας με  κινητό SAMSUNG GALAXY S8 (στο οποίο υπάρχει φορτωμένη ειδική εφαρμογή) :

 • Η εφαρμογή επεξεργάζεται την φωτογραφία και προσθέτει θεαματικό εφέ και σαν overlay τα λογότυπα και concept της ενέργειας
 • Κατόπιν και με τη βοήθεια της προωθήτριας μέσω του SAMSUNG GALAXY S8 ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει την επεξεργασμένη φωτογραφία στο προσωπικό του facebook με το hashtag της ενέργειας.
 • Στην συνέχεια η προωθήτρια συμπληρώνει τα στοιχεία του σε ηλεκτρονική φόρμα προκειμένου να συμμετάσχει στην κλήρωση για 2 set Samsung SAMSUNG VR GEAR & SAMSUNG GALAXY S8 (την ημέρα των εγκαινίων 15/06)

Θα πραγματοποιηθούν δύο ηλεκτρονικές κληρώσεις στο Κατάστημα στις 15.06.2017, η 1η θα γίνει ώρα 19:00 και θα κληρωθεί ένας νικητής και η 2η θα γίνει ώρα 20:00 και θα κληρωθεί ένας νικητής. Στη 2η  κλήρωση δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νικητής που κληρώθηκε στη 1η κλήρωση. Ο κάθε ένας νικητής που προκύπτει από τις δύο κληρώσεις κερδίζει από ένα SET Samsung SAMSUNG VR GEAR & SAMSUNG GALAXY S8.

 

 1. Διάδραση TANGO

Η Διάδραση θα διοργανωθεί στο Κατάστημα την 15/06/2017 από 17:30 – 20:45. Για να συμμετέχει κάποιος σε αυτή θα πρέπει να  χρησιμοποιήσει τη συσκευή με την εφαρμογή τεχνολογίας TANGO που θα του παραχωρηθεί από την προωθητική ομάδα, και όταν βρεί το G θα πρέπει να το πατήσει και να δει εάν κερδίζει κάποιο από τα Δώρα του παρακάτω πίνακα.

Από τις 17.30 έως τις 18.00 θα δοθούν 2-3 σκληροί δίσκοι.

Από τις  18.00 έως τις 21.45 τα λοιπά δώρα

Τα δώρα οι νικητές θα τα παραλαμβάνουν άμεσα μόλις το κερδίσουν.

 

ΔΩΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ TANGO

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ACT.CAM. KODAK SP 360 4K EXTREME

1

TAB ALLVIEW AX5 NANO 3G BLACK

2

MP4 ARCHOS 50B VISION 8GB

5

HDD SP A60 1TB SHOCK PROOF-WATER RES (ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ)

10

 

 1. Όσα από τα δώρα του Διάδρασης αποτελούν προϊόντα/αντικείμενα, αυτά επιλέχθηκαν βάσει των προδιαγραφών των κατασκευαστών και συνοδεύονται από την αντίστοιχη εγγύησή τους, εάν και εφόσον υπάρχει, και ουδεμία ευθύνη φέρει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η Mindtrap σχετικά με την ποιότητα, καταλληλότητα και/ή τη χρήση αυτών.

H ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η Mindtrap ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο για την διάθεση  των Δώρων και δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν πραγματικά ή νομικά ελαττώματά τους, καθώς επίσης και για βλάβες ή οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα από τη λειτουργία ή την τήρηση των δώρων, ούτε υποχρεούνται σε αντικατάσταση / επισκευή τους ή άλλη αποκατάσταση ζημίας προερχόμενη από αυτά. Για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα των δώρων υπεύθυνη αποκλειστικά είναι η κατασκευάστρια εταιρεία ή ο νόμιμος αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα.

 

B.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΩΡΩΝ

 

Για τους τυχερούς η παράδοση των μικρών δώρων της INSTANT WIN  διαδικασίας πραγματοποιείται άμεσα από το Κατάστημα  ενώ για τα  μεγάλα δώρα της INSTANT WIN Διαδικασίας του Προγράμματος οι νικητές θα πρέπει να συμπληρώσουν εντός του Καταστήματος, κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, την ειδική φόρμα κατοχύρωσης μεγάλου δώρου (Παράρτημα Γ1) και στη συνέχεια η εταιρεία MINDTRAP θα επικοινωνεί με τους δικαιούχους έως και τις 07/07/2015 για να τους ενημερώσει σχετικά με την ακριβή ημερομηνία και διαδικασία παραλαβής αυτών. Ο νικητής κατά την παραλαβή θα πρέπει να επιδεικνύει την ταυτότητα του ή ισχύον διαβατήριο καθώς και τη φόρμα κατοχύρωσης  μεγάλου  δώρου  και να συμπληρώνει και υπογράφει τη φόρμα αποδοχής μεγάλου δώρου (Παράρτημα Γ2).

 

Οι τυχεροί/νικητές φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους στα ως άνω ειδικά έντυπα κατοχύρωσης/αποδοχής μεγάλου δώρου. Η ευθύνη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων.

 

Σε περίπτωση που ο νικητής υπογράψει τη φόρμα άρνησης δώρου (Παράρτημα Γ3), αυτόματα χάνει το δικαίωμα παραλαβής του δώρου και το δώρο επιστρέφει και πάλι στην ειδική εφαρμογή, κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, για να αναδειχθεί νέος νικητής.

 

Στις περιπτώσεις μη εύρεσης του τυχερού/νικητή ή άρνησης αυτού να παραλάβει το δώρο του ή επίδειξης εκ μέρους του αμέλειας, αδιαφορίας ή αδράνειας, όσον αφορά στην κατοχύρωση και παραλαβή του δώρου χάνει αυτός, αυτομάτως και οριστικά μετά την 15/07/2015 το δικαίωμά του να του αποδοθεί το δώρο. Μετά την ημερομηνία αυτή ο τυχερός /νικητής χάνει αυτομάτως και οριστικά, το δικαίωμά του, να του αποδοθεί το δώρο και οι εταιρίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Mindtrap απαλλάσσονται από κάθε σχετική ευθύνη και δικαιούνται να προβούν είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων δώρων, είτε στην διάθεση τους με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια

10) Διάδραση με το Smartwatch SAMSUNG S3 μέτρησε τις αποδόσεις & τα όρια σου 20 & 21/06

Οι προωθήτριες ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες του Smartwatch SAMSUNG S3 .

 • Σε ειδικό set up που αποτελείται από μια επιτραπέζια πίστα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και 2 στατικά ποδήλατα, η προωθητική ομάδα καλεί τους παρευρισκομένους να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα ταχύτητας!
 • Οι συμμετέχοντες  φορώντας  Smartwatch SAMSUNG S3, ανεβαίνουν στα στατικά ποδήλατα και κάνοντας πετάλι  κινούν  τα αυτοκινητάκια  επάνω στην πίστα.  Όσο πιο γρήγορα κάνουν πετάλι τόσο πιο γρήγορα κινείται το αυτοκινητάκι του καθενός.
 • Ο πιο γρήγορος (από κάθε δυάδα) που θα τερματίσει πρώτος , θα κερδίζει μία θέση σε  hall of fame (σε κατασκευή με ειδική οθόνη που θα υπάρχει στο χώρο) .
 • Προωθήτρια θα καταγράφει το ονοματεπώνυμο , email, το κινητό τηλέφωνο και τον αριθμό των  καρδιακών παλμών του νικητή σε tablet
 • Στο hall of fame θα εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο  και ο αριθμός των καρδιακών παλμών του κάθε νικητή.
 • Στις 20:30 την 20/06 και στις 20:30 στις 21/06 θα βραβευτούν οι 3 πιο fit νικητές που θα εμφανίζονται  πρώτοι σε σειρά κατάταξης  στo hall of fame  βάσει των καρδιακών τους παλμών που έχει καταγράψει το Smartwatch Samsung (αυτοί που θα έχουν τους χαμηλότερους παλμούς, άρα είναι οι πιο fit θα είναι σε υψηλή κατάταξη)
 • Τα δώρα των νικητών είναι τα εξής:
 • 1ος νικητής 1 SMARTPHONE SAMSUNG S3
 • 2ος νικητής 1  ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 100€
 • 3ος νικητής 1  ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 50€

ΔΩΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ SMARTWATCH SAMSUNG S3

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

SMARTPHONE SAMSUNG S3

2

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 100€

2

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 50€

2

Οι ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 100€ & 50€ θα δοθούν άμεσα στους νικητές. Τα SMARTPHONES SAMSUNG S3 θα αποσταλούν στους νικητές μέχρι 15/07/2017.Όροι Δωροεπιταγών ΓΕΡΜΑΝΟΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ4).         

 Όσα από τα δώρα του Διάδρασης αποτελούν προϊόντα/αντικείμενα, αυτά επιλέχθηκαν βάσει των προδιαγραφών των κατασκευαστών και συνοδεύονται από την αντίστοιχη εγγύησή τους, εάν και εφόσον υπάρχει, και ουδεμία ευθύνη φέρει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η Mindtrap σχετικά με την ποιότητα, καταλληλότητα και/ή τη χρήση αυτών.

Για την  διαδικασία παραλαβής των Δώρων αυτών ισχύει ό όρος  Β  των παρόντων όρων.

 

 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΩΡΩΝ

 

Για τους τυχερούς η παράδοση των μικρών δώρων της INSTANT WIN  διαδικασίας πραγματοποιείται άμεσα από το Κατάστημα  ενώ για τα  μεγάλα δώρα της INSTANT WIN Διαδικασίας του Προγράμματος οι νικητές θα πρέπει να συμπληρώσουν εντός του Καταστήματος, κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, την ειδική φόρμα κατοχύρωσης μεγάλου δώρου (Παράρτημα Γ1) και στη συνέχεια η εταιρεία MINDTRAP θα επικοινωνεί με τους δικαιούχους έως και τις 07/07/2015 για να τους ενημερώσει σχετικά με την ακριβή ημερομηνία και διαδικασία παραλαβής αυτών. Ο νικητής κατά την παραλαβή θα πρέπει να επιδεικνύει την ταυτότητα του ή ισχύον διαβατήριο καθώς και τη φόρμα κατοχύρωσης  μεγάλου  δώρου  και να συμπληρώνει και υπογράφει τη φόρμα αποδοχής μεγάλου δώρου (Παράρτημα Γ2).

 

Οι τυχεροί/νικητές φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους στα ως άνω ειδικά έντυπα κατοχύρωσης/αποδοχής μεγάλου δώρου. Η ευθύνη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων.

 

Σε περίπτωση που ο νικητής υπογράψει τη φόρμα άρνησης δώρου (Παράρτημα Γ3), αυτόματα χάνει το δικαίωμα παραλαβής του δώρου και το δώρο επιστρέφει και πάλι στην ειδική εφαρμογή, κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, για να αναδειχθεί νέος νικητής.

 

Στις περιπτώσεις μη εύρεσης του τυχερού/νικητή ή άρνησης αυτού να παραλάβει το δώρο του ή επίδειξης εκ μέρους του αμέλειας, αδιαφορίας ή αδράνειας, όσον αφορά στην κατοχύρωση και παραλαβή του δώρου χάνει αυτός, αυτομάτως και οριστικά μετά την 15/07/2015 το δικαίωμά του να του αποδοθεί το δώρο. Μετά την ημερομηνία αυτή ο τυχερός /νικητής χάνει αυτομάτως και οριστικά, το δικαίωμά του, να του αποδοθεί το δώρο και οι εταιρίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Mindtrap απαλλάσσονται από κάθε σχετική ευθύνη και δικαιούνται να προβούν είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων δώρων, είτε στην διάθεση τους με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

 

11) Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται ή μεταβιβάζονται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάσταση τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

 

12) Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα Δώρα κατά είδος ή και αριθμό με αντίστοιχη τροποποίηση και του αριθμού των τελικών τυχερών.

 

13) Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η Mindtrap δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί στους νικητές σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα Δώρα, ή την χρήση των Δώρων ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία και για τυχόν ελαττώματα στα Δώρα. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Προγράμματος και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και της Mindtrap παύει να υφίσταται. H ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η Mindtrap δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλάβουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων. 

 

14) ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Οποιαδήποτε συμμετοχή μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

(α) λόγω κωλύματος του συμμετέχοντος βάσει των παρόντων όρων,

(β) λόγω μη εντοπισμού είτε κάποιου τυχερού του Προγράμματος, καθιστώντας έτσι αδύνατη την ενημέρωσή του ή λόγω επίδειξης εκ μέρους κάποιου τυχερού αμέλειας, αδιαφορίας ή αδράνειας ως προς την κατοχύρωση και παραλαβή του δώρου του,

(γ) λόγω μη συμμόρφωσης και αποδοχής από οποιοδήποτε συμμετέχοντα των παρόντων όρων στο σύνολό τους (συμπεριλαμβανομένων και των παραρτημάτων), οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις,

(δ) λόγω μη επίδειξης ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας

(ε) λόγω μη συμπλήρωσης & υπογραφής της σχετικής φόρμας κατοχύρωσης/αποδοχής  όπως προβλέπονται στους παρόντες όρους συμπεριλαμβανομένων των Παραρτημάτων

Στην περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο αποκλειστεί η συμμετοχή κάποιου συμμετέχοντα/τυχερού/νικητή στο Πρόγραμμα σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και στο στάδιο της παράδοσης και παραλαβής των δώρων, χάνει αυτός, αυτομάτως και οριστικά, το δικαίωμα του, να του αποδοθεί το δώρο και οι εταιρίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Mindtrap απαλλάσσονται από κάθε σχετική ευθύνη και δικαιούνται να προβούν είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων δώρων, είτε στην διάθεση τους με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα, κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

 

15) Οι Συμμετέχοντες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στην ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την προβολή του Προγράμματος ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, κινηματογράφου καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET (συμπεριλαμβανομένων των social media). Έτσι, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των τυχερών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με το παρόν Πρόγραμμα για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στο Πρόγραμμα παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση χωρίς καμία περαιτέρω απαίτηση του Συμμετέχοντα ή αξίωση για καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως για τους λόγους αυτούς.

 

16) Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και της Mindtrap.

 

17) Κατά τη Διάρκεια του Προγράμματος και μέχρι την παράδοσή τους, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δικαιούται να χρησιμοποιεί τα Δώρα για σκοπούς διαφήμισης. Οι τελικοί αποδέκτες των Δώρων δεν δικαιούνται να εγείρουν καμία αξίωση κατά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή/και της Mindtrap λόγω της χρήσης των Δώρων για διαφημιστικούς σκοπούς.

 

18) Κατά την διεξαγωγή του Προγράμματος,  τα στοιχεία που απαιτούνται να συμπληρωθούν στις  φόρμες κατοχύρωσης/αποδοχής μεγάλου δώρου από τον Συμμετέχοντα είναι το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός τηλεφώνου, η πλήρης διεύθυνση διαμονής του, η ημερομηνία γέννησης και ο αριθμός δελτίου ταυτότητας. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα  αποτελεί σαφή και εκ μέρους του Συμμετέχοντα δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και του ν. 3471/2006 ως προς την χρήση των στοιχείων που καταχωρεί για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Προγράμματος καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με το Πρόγραμμα είτε μέσω των εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ & MINDTRAP, είτε μέσω συνεργατών τους που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους. Αμέσως μετά την διεξαγωγή του Προγράμματος και την παράδοση των Δώρων, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Αναλυτικούς Όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται, σύμφωνα με την με αριθ. 1/2005 Οδηγία της ΑΠΔΧΠ για την ασφαλή καταστροφή προσωπικών δεδομένων μετά το πέρας της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση του σκοπού επεξεργασίας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε Συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει των άρθρων 11 - 13 του Ν. 2472/97 όπως ισχύει για την προστασία προσωπικών δεδομένων, επικοινωνώντας με την ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο τηλ. 800-11-40000.

 

19) Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Αναλυτικών Όρων και των Παραρτημάτων τους. Σε περίπτωση που ο τυχερός, δεν πληροί σωρευτικά τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα τότε αυτομάτως ακυρώνεται η συμμετοχή του σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους παρόντες Αναλυτικούς Όρους.

 

20) Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε τυχόν διαφορά σχετικά με το Πρόγραμμα θα επιλύεται από τα καθ΄ ύλη αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών.

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

Α) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ 10€ για αγορές 50€

Οι Δωροεπιταγές αξίας 10€ για αγορές αξίας 50€ και άνω εξαργυρώνονται μόνο στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο MALL Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22

 

 

Οι δωροεπιταγές 10€ για αγορές 50€ και άνω δεν μπορούν να εξαργυρωθούν:

 

 • συνδυαστικά με άλλη δωροεπιταγή 10€ για αγορές 50€ και άνω
 • συνδυαστικά με άλλη δωροεπιταγή 20€ για αγορές 100€ και άνω
 • συνδυαστικά με άλλη δωροεπιταγή από άλλη προωθητική ενέργεια σε ισχύ
 • για υπηρεσίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 • για εξόφληση λογαριασμών
 • για εισιτήρια (Village, συναυλιών κλπ)
 • για αγορά άυλου χρόνου

 

Β) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ 20€ για αγορές 100€

Οι Δωροεπιταγές αξίας 20€ για αγορές αξίας 100€ και άνω εξαργυρώνονται μόνο στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο MALL Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22

 

Οι δωροεπιταγές 20€ για αγορές 100€ και άνω δεν μπορούν να εξαργυρωθούν:

 

 • συνδυαστικά με άλλη δωροεπιταγή 20€ για αγορές 100€ και άνω
 • συνδυαστικά με άλλη δωροεπιταγή 10€ για αγορές 50€ και άνω
 • συνδυαστικά με άλλη δωροεπιταγή από άλλη προωθητική ενέργεια σε ισχύ
 • για υπηρεσίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 • για εξόφληση λογαριασμών
 • για εισιτήρια (Village, συναυλιών κλπ)
 • για αγορά άυλου χρόνου

 

Η Εξαργύρωση όλων των  Δωροεπιταγών θα μπορεί να γίνεται από 15/6/2017 έως και 7/7/2017 και μόνο στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο MALL Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ1

 

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΩΡΟΥ INSTANT WIN ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

«ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΕ MALL ATHENS»

Κατόπιν συμμετοχής μου στην προωθητική ενέργεια/πρόγραμμα «ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΕ MALL ATHENS » δηλώνω ότι αποδέχομαι και παραλαμβάνω το δώρο μου όπως αναφέρεται κατωτέρω, σύμφωνα με του όρους του προγράμματος, των οποίων έλαβα γνώση και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.

 

Όνομα

 

Επώνυμο

 

Τηλέφωνο

 

Διεύθυνση

 

Πόλη

 

ΤΚ

 

Ημερομηνία Γέννησης

 

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας

 

Δώρο 1

 DRONE PARROT BEBOP 2 FPV

Δώρο 2

PS4 500 GB SLIM - D CHASSIS WHITE

Δώρο 3

SAMSUNG GALAXY S8

Ημερομηνία Συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια

 

 

 Υπογραφή

 

 

Κωδικός (G) Καταστήματος

 

 

 

 

Συμπληρώνεται σε 2 αντίτυπα. Το ένα τηρείται στο κατάστημα ενώ το άλλο αποδίδεται στον καταναλωτή.

 

Μετά τη συμπλήρωσή της από το συμμετέχοντα, η φόρμα που τηρείται στο κατάστημα χρειάζεται να αποστέλλεται άμεσα στη Mindtrap μέσω fax στον αριθμό, 210-6840923 ή μέσω e-mail στο: info@mindtrap.com.gr μαζί με τo νικητήριο έντυπο και φωτοτυπία της ταυτότητας του.

 

ΣΗΜ:

Δηλώνω ενήμερος πως η διαφημιστική εταιρία Mindtrap (τηλ. 210 6840922) οφείλει να με ενημερώσει τηλεφωνικά στα παραπάνω στοιχεία που ο ίδιος έχω δηλώσει για την παραλαβή του δώρου μου έως και τις 15/07/2015 και πως σε περίπτωση που καταστεί αδύνατος ο εντοπισμός μου στο παραπάνω τηλέφωνο επικοινωνίας ή λόγω επίδειξης εκ μέρους μου αμέλειας, αδιαφορίας ή αδράνειας ως προς την κατοχύρωση και παραλαβή του δώρου μου αυτομάτως μετά τις 15/07/2015 χάνω το δικαίωμα διεκδίκησης του .

 

 

Δηλώνω υπευθύνως και ανεπιφύλακτα δια της παρούσης ότι μετά την παραλαβή του συμφωνηθέντος δώρου από την εταιρία δεν έχω ουδεμία άλλη απαίτηση έναντι αυτής.

 

Όροι συμμετοχής στο www.germanos.gr

Υπογραφή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ2

 

ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΩΡΟΥ INSTANT WIN ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

«ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΕ MALL ATHENS»

 

Κατόπιν συμμετοχής μου στην προωθητική ενέργεια/πρόγραμμα «ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΕ MALL ATHENS » δηλώνω ότι αποδέχομαι και παραλαμβάνω το δώρο μου όπως αναφέρεται κατωτέρω, σύμφωνα με του όρους του προγράμματος, των οποίων έλαβα γνώση και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.

 

Όνομα

 

Επώνυμο

 

Τηλέφωνο

 

Διεύθυνση

 

Πόλη

 

ΤΚ

 

Ημερομηνία Γέννησης

 

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας

 

Δώρο 1

 DRONE PARROT BEBOP 2 FPV

Δώρο 2

PS4 500 GB SLIM - D CHASSIS WHITE

Δώρο 3

SAMSUNG GALAXY S8

Ημερομηνία Συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια

 

 

 Υπογραφή

 

 

Κωδικός (G) Καταστήματος

 

 

 

Συμπληρώνεται σε 2 αντίτυπα. Το ένα τηρείται στο κατάστημα ενώ το άλλο αποδίδεται στον καταναλωτή.

 

Μετά τη συμπλήρωσή της από το συμμετέχοντα, η φόρμα που τηρείται στο κατάστημα χρειάζεται να αποστέλλεται άμεσα στην Mindtrap μέσω fax στον αριθμό, 210-6840923 ή μέσω e-mail στο: info@mindtrap.com.gr μαζί φωτοτυπία της ταυτότητας του.

 

 

 

Δηλώνω υπευθύνως και ανεπιφύλακτα δια της παρούσης ότι μετά την παραλαβή του συμφωνηθέντος δώρου από την εταιρία δεν έχω ουδεμία άλλη απαίτηση έναντι αυτής.

 

Όροι συμμετοχής στο www.germanos.gr

Υπογραφή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΩΡΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ SAMSUNG GEAR VR & SAMSUNG GALAXY S8 & S8 EDGE

 

Κατόπιν συμμετοχής μου στην  Διάδραση SAMSUNG GEAR VR & SAMSUNG GALAXY S8 & S8 EDGE δηλώνω ότι αποδέχομαι και παραλαμβάνω το δώρο μου όπως αναφέρεται κατωτέρω, σύμφωνα με του όρους του προγράμματος, των οποίων έλαβα γνώση και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.

 

Όνομα

 

Επώνυμο

 

Τηλέφωνο

 

Διεύθυνση

 

Πόλη

 

ΤΚ

 

Ημερομηνία Γέννησης

 

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας

 

Δώρο 1

 1 set Samsung SAMSUNG VR GEAR & SAMSUNG GALAXY S8

Ημερομηνία Συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια

 

 

 Υπογραφή

 

 

Κωδικός (G) Καταστήματος

 

 

 

Συμπληρώνεται σε 2 αντίτυπα. Το ένα τηρείται στο κατάστημα ενώ το άλλο αποδίδεται στον καταναλωτή.

 

Μετά τη συμπλήρωσή της από το συμμετέχοντα, η φόρμα που τηρείται στο κατάστημα χρειάζεται να αποστέλλεται άμεσα στην Mindtrap μέσω fax στον αριθμό, 210-6840923 ή μέσω e-mail στο: info@mindtrap.com.gr μαζί φωτοτυπία της ταυτότητας του.

 

 

 

Δηλώνω υπευθύνως και ανεπιφύλακτα δια της παρούσης ότι μετά την παραλαβή του συμφωνηθέντος δώρου από την εταιρία δεν έχω ουδεμία άλλη απαίτηση έναντι αυτής.

 

Όροι συμμετοχής στο www.germanos.gr

Υπογραφή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΩΡΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ TANGO

 

Κατόπιν συμμετοχής μου στην ΔΙΑΔΡΑΣΗ TANGO δηλώνω ότι αποδέχομαι και παραλαμβάνω το δώρο μου όπως αναφέρεται κατωτέρω, σύμφωνα με του όρους του προγράμματος, των οποίων έλαβα γνώση και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.

 

Όνομα

 

Επώνυμο

 

Τηλέφωνο

 

Διεύθυνση

 

Πόλη

 

ΤΚ

 

Ημερομηνία Γέννησης

 

Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας

 

Δώρο 1

ACT.CAM. KODAK SP 360 4K EXTREME

Δώρο 2

TAB ALLVIEW AX5 NANO 3G BLACK

Δώρο 3

MP4 ARCHOS 50B VISION 8GB

Δώρο 4

HDD SP A60 1TB SHOCK PROOF-WATER RES (ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ)

Ημερομηνία Συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια

 

 

 Υπογραφή

 

 

Κωδικός (G) Καταστήματος

 

 

 

Συμπληρώνεται σε 2 αντίτυπα. Το ένα τηρείται στο κατάστημα ενώ το άλλο αποδίδεται στον καταναλωτή.

 

Μετά τη συμπλήρωσή της από το συμμετέχοντα, η φόρμα που τηρείται στο κατάστημα χρειάζεται να αποστέλλεται άμεσα στην Mindtrap μέσω fax στον αριθμό, 210-6840923 ή μέσω e-mail στο: info@mindtrap.com.gr μαζί φωτοτυπία της ταυτότητας του.

 

 

 

Δηλώνω υπευθύνως και ανεπιφύλακτα δια της παρούσης ότι μετά την παραλαβή του συμφωνηθέντος δώρου από την εταιρία δεν έχω ουδεμία άλλη απαίτηση έναντι αυτής.

 

Όροι συμμετοχής στο www.germanos.gr

Υπογραφή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ3

 

ΦΟΡΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΩΡΟΥ

 

 

Ο/Η κάτωθι υπογράφων/ούσα …………………………………………………………………………………………………………………………………

δηλώνω ότι έλαβα μέρος στις …../…../2017 στην προωθητική ενέργεια/Πρόγραμμα «ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ THE MALL ATHENS »  που διοργανώνει η εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε συνεργασία με την Mindtrap (Διαφημιστική) και κέρδισα ως δώρο

 

…………………………………………………………………………………………………. .

 

Με την παρούσα δηλώνω την ανέκκλητη άρνησή μου για αποδοχή του δώρου για αυστηρά προσωπικούς λόγους και παραιτούμαι από κάθε άλλο δικαίωμα διεκδίκησής του. Γνωρίζω επιπρόσθετα, πως τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα δώρα.

 

 

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 

 

…………………………………………………………………….

 

 

 

 

Μετά τη συμπλήρωσή της από το συμμετέχοντα, η φόρμα που τηρείται στο κατάστημα χρειάζεται να αποστέλλεται άμεσα στην Mindtrap μέσω fax στον αριθμό, 210-6840923 ή μέσω e-mail στο: info@mindtrap.com.gr μαζί φωτοτυπία της ταυτότητας του.