Βραβεία e-shop
 

e-volution Awards 2017

Διάκριση για την ΓΕΡΜΑΝΟ στα e-volution Awards!Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ απέσπασε το Χάλκινο βραβείο στα φετινά e-volution awards, για τον επιτυχημένο συνδυασμό ψηφιακού (e-shop) και φυσικού καταστήματος, που εξασφαλίζει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ουσιαστική επαφή μαζί τους, online αλλά και offline.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.germanos.gr αποτελεί ένα σύγχρονο One Stop Shop τεχνολογίας, με μεγάλη ποικιλία high tech προϊόντων, προηγμένων gadgets και αξεσουάρ, που ανανεώνονται συνεχώς. Ο πελάτης έχει ένα σημείο επαφής με άμεση πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεται, και τη δυνατότητα να βρει και να συγκρίνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιλογής του, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του.

Η διάκριση στα φετινά e-volution awards επιβεβαιώνει ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνει πράξη το όραμά του να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή άριστη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη γκάμα high tech προϊόντων σε όλα τα σημεία επαφής, φυσικά και ηλεκτρονικά.

Τα e-volution Αwards επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν της χώρας. Διοργανώθηκαν φέτος για έκτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

 
WebX Awards 2016

Διάκριση για την ΓΕΡΜΑΝΟ στα WebX Awards!Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ απέσπασε το Χρυσό βραβείο στα WebX Awards, για το επιτυχημένο re-design του online καναλιού της το 2015, ανανεώνοντας το πλήρως και προχωρώντας σε ριζικές μεταβολές της δομής και της διαδικασίας προβολής και προώθησης των προϊόντων της.


Το νέο www.germanos.gr διαθέτει καινοτομίες και προηγμένες λειτουργικότητες, με ένα διαδραστικό περιβάλλον περιήγησης που προσφέρει εξελιγμένες επικοινωνιακές λύσεις.

Τα WebX Αwards διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη χρονιά από την Boussias Communications επιβραβεύουν τις καλύτερες παρουσίες στο ελληνικό web, σε campaign, brand και corporate sites, αποδίδοντάς τους την αναγνώριση και επιβράβευση που τους αξίζει.