Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας,
για να καλύψουμε τις βασικές σας
τηλεπικοινωνιακές ανάγκες!
 
 
Ανοιχτά καταστήματα
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της πολιτείας, από τις 7/11 τα καταστήματά μας θα παραμείνουν ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν τις βασικές τηλεπικοινωνιακές σας ανάγκες, όπως συνδέσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, πληρωμές λογαριασμών, ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητού, συνδέσεις COSMOTE TV, αλλά και όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο Service συσκευών, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για την ασφάλεια όλων.

Τα καταστήματά μας, θα λειτουργούν επίσης και για τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων, αφού πλέον μπορείτε να παραγγείλετε από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που βρίσκεται κοντά σας και να παραλάβετε τα αγαπημένα σας προϊόντα τεχνολογίας, στην πόρτα σας.

Για να βρείτε τα καταστήματα μας και να ενημερωθείτε για το ωράριο τους, πατήστε εδώ.
 
Online αγορές
Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, με ασφάλεια, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.germanos.gr, που σας εξασφαλίζει δωρεάν αποστολή, για αγορές άνω των 29€ και άμεση παράδοση για παραγγελίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πρωτεύουσες νομών και κωμοπόλεων.
 
Τηλεφωνικές παραγγελίες
Βρισκόμαστε δίπλα σας και τηλεφωνικά, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας καλώντας στο 210 800 6000. Οι άνθρωποί μας στο τμήμα εξυπηρέτησης παραγγελίας προϊόντων είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 21:00 και το Σάββατο 09:00 - 15:00.
 
Τρόποι επικοινωνίας
Είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε κάθε σχετική απορία με τους εξής τρόπους:


Γραμμή Εξυπηρέτησης

210 800 6000

ή στείλτε e-mail στο e-sales@germanos.gr

 

 
Με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb
https://www.facebook.com/Germanos/