Κάρτες Ανανέωσης COSMOTE

Ανανέωσε οποιοδήποτε καρτοκινητό COSMOTE επιθυμείς, εύκολα και γρήγορα, με τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας!
Απλά, αγόρασε μία κάρτα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το δίκτυο συνεργατών, περίπτερα και μικρά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. 

 

 
Αφού προμηθευτείς την κάρτα, κάλεσε στο 1314 από το κινητό σου (χωρίς χρέωση) ή στο 697 100 1314 από σταθερό τηλέφωνο και, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο πίσω μέρος της κάρτας, πληκτρολόγησε τον 16ψήφιο κωδικό που θα βρεις πάνω στην κάρτα. Ακόμη, μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου στέλνοντας SMS ΑΝΑ και τον 16ψήφιο κωδικό που αναγράφεται στη Κάρτα Ανανέωσης Χρόνου στο 1314, χωρίς χρέωση. Έτσι, η αξία της κάρτας προστίθεται στο υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας - αν σου έχει μείνει - και ο χρόνος χρήσης της COSMOΚΑΡΤΑ σου ανανεώνεται για επιπλέον 12 μήνες.
Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 2 μήνες (60 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 2 μήνες (60 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου.

Επίσης μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου με όποιο ποσό θες-ακόμα και με υποδιαιρέσεις του €- σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Ισχύει για ποσά από 10€ έως 100€.
 
Επίσης, κάθε φορά που ανανεώνεις μέσω καταστημάτων κερδίζεις δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας:
 
Ανανέωση μέσω καταστημάτων Δωρεάν €
30€ - 59,99€ +10%
60€ - 100€ +15%


Από το ποσό της ανανέωσης χρόνου ομιλίας αφαιρείται το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%.

Οι κάρτες ανανέωσης COSMOTE ισχύουν για όλα τα καρτοκινητά.