Προσφορά για Φοιτητές

Τώρα σερφάρεις στο σπίτι με VDSL ταχύτητες έως 50Mbps στις καλύτερες τιμές που είχες ποτέ!

Είσαι συνέχεια στο Internet, το ξέρουμε. Στο σπίτι, θες να παίζει συνεχώς για να ανεβάζεις και να κατεβάζεις τα πάντα, η σύνδεση να είναι αξιόπιστη και με γρήγορες ταχύτητες. Επιτέλους, βρίσκεις αυτό που σου ταιριάζει στις καλύτερες τιμές που είχες ποτέ από την COSMOTE!

Πρόγραμμα Internet Τιμή Καταλόγου ανά μήνα Τιμή ανά μήνα για τους πρώτους 12 μήνες

What's Up Student Double Play 24 S

έως 24 Mbps

 30,34€ 

 18,79€

What's Up Student Double Play 30 S

έως 30 Mbps

 34,90€ 

 25,09€

What's Up Student Double Play 50 S

έως 50 Mbps

 41,89€ 

 30,34€

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν ασύρματο Router!
  • Δωρεάν WiFi εκτός σπιτιού με το COSMOTE My WiFi, σε περισσότερα από 20 εκ. σημεία παγκοσμίως!
  • Υπηρεσία COSMOTE Cloud με δωρεάν 5GB αποθηκευτικό χώρο, για να διαχειρίζεσαι όλα τα αρχεία σου σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σου, από παντού!

Δικαιούχοι της προσφοράς είναι όσοι:

(α) φοιτούν σε Ελληνικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προσκομίζοντας αποδεικτικό φοιτητικής ιδιότητας
(β) διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος
(γ) βρίσκονται εντός της ελάχιστης υποχρεωτικής διάρκειας φοίτησης
Συγκεκριμένα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι Φοιτητές (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες και συμμετέχοντες σε πρόγραμμα Erasmus) είναι εγγεγραμμένοι σε:
• AEI/ TEI         • Ιερατικές Σχολές        • Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές
• Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας    • Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
• Σχολές Εμπορικού Ναυτικού & Λιμενικού Σώματος

• Δημόσια Ι.Ε.Κ.
• Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. & Ιδιωτικά Πανεπιστήμια τα οποία λειτουργούν νόμιμα σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία

Κάθε δικαιούχος δικαιούται ένα (1) πρόγραμμα στο ΑΦΜ του, σε Τηλεφωνική Γραμμή η οποία λειτουργεί στο όνομά του (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ κλπ). H μεταβίβαση Τηλεφωνικής Γραμμής για την απόκτηση «COSMOTE Home Double Play Student» γίνεται ατελώς.

Τα προγράμματα What's Up Student Double Play παρέχονται από τον ΟΤΕ. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% του άρθρου 55 του Ν.4389/2016  και αφορούν συνδέσεις 12μηνης διάρκειας σε Τηλεφωνική Γραμμή (ευρυζωνική ή PSTN) με 1 κανάλι φωνής.

Για νέα Τηλεφωνική Γραμμή ΟΤΕ, χρεώνεται εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης € 36,38.

Οι κλήσεις προς εθνικά σταθερά χρεώνονται με € 0,084/λεπτό και προς εθνικά κινητά χρεώνονται με € 0,189/λεπτό. Βήμα χρέωσης το λεπτό.

Σε περίπτωση διακοπής πριν από την πάροδο του 12μηνου, χρεώνεται εφάπαξ τέλος αποδέσμευσης: €100,81 για το What's Up Student Double Play 24 S και € 126,02 για τα What's Up Student Double Play 30/50 S. Τα τέλη ενεργοποίησης και αποδέσμευσης δεν υπόκεινται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας.

O εξοπλισμός υποστηρίζεται για βλάβες (μη υπευθυνότητας πελάτη) καθ’ όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης υπηρεσίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Σε περίπτωση κατάργησης του ADSL ή του VDSL, ο εξοπλισμός θα πρέπει να επιστραφεί σε κατάστημα Ομίλου ΟΤΕ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά, θα υπάρχει χρέωση βάσει του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Τρέχουσα χρέωση: € 24,80 για τα προγράμματα με ADSL και € 55,35 για τα προγράμματα με VDSL. Ομοίως ισχύει σε περίπτωση αλλαγής από Πρόγραμμα με VDSL σε Πρόγραμμα με ADSL ή το αντίστροφο. Οι χρεώσεις αυτές δεν υπόκεινται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας.