ΟΤΕ Double Play VDSL

Ασύλληπτες ταχύτητες VDSL έως 50Mbps!

Σου αρέσει η ταχύτητα; Με το ΟΤΕ Double Play VDSL θα την απολαμβάνεις…

Για σένα που έχεις υψηλές απαιτήσεις από τη σύνδεσή σου στο Internet, ο ΟΤΕ φέρνει κάτι ασύλληπτα γρήγορο: το VDSL, την πιο εξελιγμένη διαθέσιμη έκδοση του DSL! Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου προσφέρουν οι ταχύτητες VDSL του ΟΤΕ.

Με ταχύτητες έως 50Mbps, κατεβάζεις ό,τι θέλεις και κάνεις streaming πιο γρήγορα από ποτέ, μοιράζεσαι φωτογραφίες και video στο λεπτό, όλες σου οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι ταυτόχρονα online και το online gaming…. γίνεται παιχνιδάκι!

Επίλεξε σήμερα κιόλας, ένα από τα εμπλουτισμένα προγράμματα OTE Double Play VDSL ανάλογα με τις ανάγκες σου, για να σερφάρεις στο Internet με ασύλληπτες ταχύτητες έως 50 Mbps και να μιλάς απεριόριστα τόσο προς σταθερά σε όλη την Ελλάδα, όσο και προς εθνικά κινητά!

 

Πρόγραμμα Internet Σταθερά Κινητά Τιμή Καταλόγου ανά μήνα Τιμή Προσφοράς ανά μήνα για 18 μήνες
ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Aπεριόριστα έως 30 Mbps Απεριόριστα 30' 41,90€ 39,90€
ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Απεριόριστα Plus
 
έως 30 Mbps Απεριόριστα 360' 45,90€ 43,90€
ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Aπεριόριστα έως 50 Mbps Απεριόριστα 30' 46,90€ 44,90€
ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Aπεριόριστα Plus
 
έως 50 Mbps Απεριόριστα 360' 50,90€ 48,90€

Επιπλέον με κάθε νέα σύνδεση μπορείς να έχεις:

 • Ασύρματο router
 • Δωρεάν 2 μήνες ολοκληρωμένη online προστασία με το OTE Secure
 • Δωρεάν WiFi εκτός σπιτιού, με το OTE My WiFi
 • Δωρεάν Πρόσθετες Υπηρεσίες:
  • 5 λογαριασμοί e-mail
  • 100 SMS/μήνα
  • Υπηρεσίες webmail, αυτόματες ειδοποιήσεις μέσω SMS, agenda, κ.λπ
 • Δωρεάν αναγνώριση κλήσης σε όλα τα OTE Double Play VDSL

 

Όροι και Προϋποθέσεις

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και αφορούν συνδέσεις 18μηνης διάρκειας σε Τηλεφωνική Γραμμή. Για Τηλεφωνική Γραμμή με 2 κανάλια Φωνής η μηνιαία χρέωση επαυξάνεται κατά € 5,50. Για νέα Τηλεφωνική Γραμμή ΟΤΕ χρεώνεται εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης € 36,09. Ο ρυθμός κάλυψης του συμπεριλαμβανομένου χρόνου ομιλίας είναι με βήμα χρέωσης το λεπτό. Μετά την εξάντληση του συμπεριλαμβανομένου χρόνου οι κλήσεις προς εθνικά σταθερά χρεώνονται με € 0,04305/λεπτό και προς εθνικά κινητά χρεώνονται με € 0,0984/λεπτό. Βήμα χρέωσης το λεπτό. Στα προγράμματα ΟΤΕ Double Play VDSL παρέχεται προαιρετικά η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης (CLIP) χωρίς επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση διακοπής πριν από την πάροδο του 18μηνου, χρεώνεται εφάπαξ τέλος αποδέσμευσης € 125,00. O εξοπλισμός υποστηρίζεται για βλάβες (μη υπευθυνότητας πελάτη) καθ’ όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης υπηρεσίας, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Σε περίπτωση κατάργησης του ΟΤΕ VDSL ή μετατροπής του σε Πρόγραμμα με OTE ADSL, ο εξοπλισμός θα πρέπει να επιστραφεί στον ΟΤΕ εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών. Διαφορετικά, θα υπάρχει χρέωση βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου. Τρέχουσα χρέωση: € 54,90.