Στυλ ή άθληση, μόδα ή λειτουργικότητα, ό,τι προτεραιότητα και αν έχεις, ανακάλυψε το ιδανικό GARMIN για σένα!

GARMIN Venu image Ανακάλυψε τη νέα σειρά της GARMIN VenuTM με φωτεινή οθόνη αφής Amoled, GPS και υποδείγματα ασκήσεων με κινούμενα γραφικά για προπονήσεις ενδυνάμωσης, αερόβια, γιόγκα και πιλάτες. Διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας, ενώ έχει αυτονομία μπαταρίας, έως και 5 μέρες.

Άφησε το τηλέφωνο και το πορτοφόλι σου στο σπίτι γιατί τώρα μπορείς να κατεβάζεις και να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική αλλά και να πληρώνεις απευθείας από τον καρπό σου με τη μέθοδο ανέπαφων πληρωμών Garmin PayTM.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
GARMIN Venu Watches GARMIN Venu Watches
Tip icon

Τα smartwatch της σειράς VENU είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, συνδυάζοντας στυλ και απόδοση για εσένα που θέλεις να πηγαίνεις για γυμναστική αμέσως μετά το γραφείο.

GARMIN Vivomove image Απογείωσε την εμφάνιση σου με τη νέα σειρά vivomove® με πραγματικούς δείκτες και κομψές λεπτομέρειες.

Με την κρυφή οθόνη αφής που αποκαλύπτεται με μία κίνηση του καρπού, μπορείς να παρακολουθείς μία πληθώρα δεικτών, από το στρες μέχρι το τρέχον ενεργειακό απόθεμα του οργανισμού σου, ενώ η αυτονομία έως 5 μέρες τα κάνει ιδανικά για να συμβαδίζουν με τη πολυάσχολη ζωή σου.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
GARMIN Vivomove Watches GARMIN Vivomove Watches
Tip icon

Τα smartwatch της σειράς VIVOMOVE® είναι κομψά και μοντέρνα και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σου για να ταιριάζουν στο πολυάσχολο lifestyle σου.

GARMIN Vivoactive image Συντόνισε το σώμα σου και τόνωσε το με τα νέα Smartwatch Vivoactive® 4 της GARMIN.

Διαθέτουν τη μεγαλύτερη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας, πάνω από 20 προφορτωμένες αθλητικές εφαρμογές με κινούμενα γραφικά για καλύτερη κατανόηση των ασκήσεων και αυτονομία μπαταρίας έως και 8 μέρες, ενώ σου επιτρέπουν να αποθηκεύεις και να αναπαράγεις την αγαπημένη σου μουσική όπου και αν βρίσκεσαι, απευθείας από τον καρπό σου.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
GARMIN Vivoactive Watches GARMIN Vivoactive Watches
Tip icon

Τα smartwatch της σειράς VIVOACTIVE® 4 είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, για εσένα που θες ένα αθλητικό ρολόι που σε βοηθάει να παρακολουθείς με λεπτομέρεια τις μετρήσεις σου και να ελέγχεις την υγεία σου.