Όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σου για να εξελιχθεί και
να δουλεύει "έξυπνα" είναι εδώ!

Με το COSMOTE Business One απολαμβάνεις λύσεις επικοινωνίας για κάθε εργαζόμενο σου ξεχωριστά, Internet με ασύλληπτες ταχύτητες, όλες τις υπηρεσίες ενός εξελιγμένου τηλεφωνικού κέντρου αλλά και υπηρεσίες για να μην χάνεις κλήση στην επιχείρησή σου, υπηρεσίες ασφάλειας για σταθερό και κινητό, υπηρεσίες Cloud για να δουλεύει η επιχείρησή σου αδιάλειπτα, με ασφάλεια όπου και εάν βρίσκεσαι.
ΟΜΙΛΙΑ

Απεριόριστες ενδοεταιρικές
κλήσεις!

Σταθερή και κινητή τηλεφωνία για κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά
ανάλογα με τις ανάγκες του όπου και εάν βρίσκεται,
με απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ κινητών,
από εταιρικά κινητά στα σταθερά της επιχείρησης και αντίστροφα.
 
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Προηγμένο
τηλεφωνικό κέντρο!

Οι εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου που παρέχονται ανά εργαζόμενο, προσφέρουν ευελιξία και οικονομία στην επιχείρησή σου, γιατί δεν χρειάζεται να έχεις ή να συντηρείς τηλεφωνικό κέντρο. Δυνατότητες όπως το να χτυπάει το σταθερό σου τηλέφωνο και στο κινητό σου, υπηρεσίες για να μην χάνεις κλήση στην επιχείρησή σου, τηλεφωνικές συνδιασκέψεις και πλήθος ακόμα λειτουργιών που θα κάνουν κάθε εργαζόμενο να δουλεύει "έξυπνα", εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεται.
 
INTERNET

Ασύλληπτες ταχύτητες Internet
και σύνδεση από παντού!

Με το COSMOTE Business One απολαμβάνεις στην επιχείρησή σου
ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps VDSL και 4G/4G+ στα κινητά για να είσαι πάντα οnline και εσύ και οι συνεργάτες σου. Online θα μπορεί να είναι και η επιχείρησή σου γιατί έχεις δυνατότητα να έχεις Domain Name, Web Hosting, καθώς και static IP.
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια σου
είναι δική μας υπόθεση

Καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες ασφάλειας για την επιχείρηση(πχ anti-spam, antivirus, προστασία από κακόβουλα sites, λογισμικό κ.α) σου
με εύκολα διαχειρίσιμο και οικονομικό τρόπο για PC αλλά και για κινητά.
 
BUSINESS CLOUD STORAGE - EMAIL

Οργάνωσε και διαχειρίσου
τα δεδομένα της επιχείρησής σου όπου κι αν είσαι!

Οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σου μπορούν να μοιράζονται αρχεία
με συνεργάτες και πελάτες αλλά να έχουν και πρόσβαση
στο σκληρό τους δίσκο σε οποιαδήποτε συσκευή ορίσουν
όπου και αν βρίσκονται.Ταυτόχρονα έχεις στην διάθεση σου 80GB αποθηκευτικού χώρου για τα email της επιχείρησης με δυνατότητα να δημιουργήσεις έως 50 χρήστες και όλα αυτά με κεντρική διαχείριση μέσω ενός portal.
SERVICE

COSMOTE@YourService

Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις κάποιον να σε βοηθήσει για θέματα εγκατάστασης και παραμετροποίησης εξοπλισμού ή εκπαίδευσης που τυχόν αντιμετωπίζεις στην επιχείρησή σου. Εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσουν σε πραγματικά προνομιακές τιμές.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

Για εσένα που θες να αποκτήσεις το COSMOTE Business One προσφέρουμε μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης. Όταν καλείς στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818, ένας συνεργάτης που θα γνωρίζεις με το όνομα του, του θα σε εξυπηρετεί προσωπικά, θα σε συμβουλέψει και θα σε καθοδηγεί.
INTERNET

Υπάρχει ένα COSMOTE Business One
για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση.

Βρες το COSMOTE Business One που ταιριάζει στη δική σου.