Οι λογαριασμοί για το σταθερό και το κινητό, μαζί

Με το COSMOTE One έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις κάθε μήνα σε ένα φάκελο ή με ένα email, τους λογαριασμούς σου για όλα: σταθερό, κινητό, COSMOTE TV. Έτσι, έχεις τα πάντα νοικοκυρεμένα και ελεγχόμενα.

Μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης, αποκλειστικά για σένα.

Με το COSMOTE One αποκτάς μια νέα εμπειρία προσωπικής εξυπηρέτησης. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 13888, δύο δικοί σου άνθρωποι, που θα γνωρίζεις με τo όνομά τους θα σε ενημερώνουν, θα σε συμβουλεύουν, θα σε φροντίζουν!
Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8.00 έως 23.00, θα είναι δίπλα σου για να επιλέγεις τα προϊόντα & τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες, να ενημερώνεσαι για κάθε νέα τεχνολογία & υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, να σου λύνουν κάθε απορία σχετικά με το λογαριασμό σου και να επιμελούνται προσωπικά κάθε τεχνικό θέμα που τυχόν σε απασχολεί.

Easy transfer για τους αγαπημένους σου

Με το COSMOTE One Family έχεις την υπηρεσία Easy Transfer για να ανανεώνεις εύκολα & γρήγορα το χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά των αγαπημένων σου δίνοντας τους και επιπλέον 20% Bonus!

Προνόμια που τα απολαμβάνεις

Όλοι όσοι συμμετέχουν στο COSMOTE One απολαμβάνουν τις μοναδικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU. Αρκεί να στείλεις κενό SMS στο 19019 από το κινητό σου, να καλέσεις στο 13019 από το σταθερό σου ή να επισκεφτείς το cosmote.gr/dfy για να ζήσεις τις αμέτρητες εμπειρίες του COSMOTE DEALS for YOU.

Η δυνατότητα Easy Transfer & τα Smart Apps παρέχονται από το Πρόγραμμα Συμβολαίου Κινητής που συμμετέχει στο COSMOTE One. Η χρέωση ανά κωδικό DEALS for YOU ανέρχεται σε 0,50€.