Ανακάλυψε τo νέo
HUAWEI
AppGallery
Μάθε τα πάντα εδώ!
 
ΑppGallery.
Μία νέα καινοτομία.
NEO:Ένας νέος κόσμος εφαρμογών
στη HUAWEI συσκευή σου.
Οι συσκευές HUAWEI δεν ενσωματώνουν υπηρεσίες και εφαρμογές της Google (Google Service & Google Play Store) αλλά είναι εξοπλισμένες με το HUAWEI AppGallery, προσφέροντας μια εξελιγμένη τεχνολογική εμπειρία.
 
HUAWEI AppGallery
Στο επίσημο κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI θα βρεις πάνω 11.000 διαθέσιμα app.
 
 
Petal Search
Για να βρεις και να εγκαταστήσεις τα App που χρειάζεσαι.
Απλή & εύκολη μετάβαση στη
νέα σου συσκευή.
Η HUAWEI σού προσφέρει πολλούς τρόπους μετάβασης από το παλιό στο νέο σου κινητό: μέσω του PhoneClone, του AppGallery, του HUAWEI Forum ή του VIP Service.
Μάθε περισσότερα
Μην Ξεχνάς!
Satisfaction guarantee
14 ημέρες
από την αρχική ημερομηνία αγοράς!
Q&A για το νέο σου HUAWEI Smartphone
Πώς μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό μου τηλέφωνο στο καινούριο;
Οι επαφές από την παλιά συσκευή στη νέα μπορούν να μεταφερθούν γρήγορα και εύκολα μέσω του «Phone Clone», μιας εφαρμογής που είναι προεγκατεστημένη και επιτρέπει τη μεταφορά επαφών, αρχείων και εφαρμογών χωρίς τη χρήση καλωδίων ή άλλου εξοπλισμού.
Εναλλακτικά, οι επαφές από την παλιά στη νέα συσκευή μπορούν να μεταφερθούν μέσω Vcard.
Δεν έχω πρόσβαση στο Google Maps. Υπάρχει εναλλακτική; Ποια τα πλεονεκτήματά της;
H HUAWEI συσκευή σας έχει προεγκατεστημένο το Petal Maps. Ένα πρωτοποριακό σύστημα πλοήγησης που παρέχει ανανεωμένους χάρτες, έξυπνη πλοήγηση AI, εμφάνιση φαναριών και καμερών ταχύτητας καθώς και προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας.
Αν ωστόσο προτιμάς το Google Maps, μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στα «Αγαπημένα» σου.
Πώς κατεβάζω το original Gmail App στο κινητό μου;
Η χρήση του Gmail μπορεί να γίνει μέσω του G-Space που προσφέρει πρόσβαση στη σουίτα εφαρμογών της Google.
Εναλλακτικά, μπορείς να διαχειρίζεσαι τα email του gmail λογαριασμού σου είτε μέσω του προεγκατεστημένου HUAWEI Mail είτε μέσω του Blue Mail που μπορείς να κατεβάσεις από το AppGallery.
Πώς θα έχω πρόσβαση στο YouTube;
Η χρήση του YouTube μπορεί να γίνει μέσω του G-Space που δίνει πρόσβαση στη σουίτα εφαρμογών της Google. Εναλλακτικά, μπορείς να έχεις πρόσβαση στο YouTube μέσω του Browser, όπου έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και εικονίδιο συντόμευσης στην αρχική οθόνη της συσκευής. Τέλος μπορείς να παρακολουθείς το YouTube και μέσω άλλων εφαρμογών όπως το «New Pipe».
Μπορώ να έχω τα original app των Facebook, Instagram & TikΤοκ στο κινητό μου;
Το TikTok μπορεί να εγκατασταθεί από το HUAWEI AppGallery. Όσο για το Facebook και το Instagram, εκείνα μπορείς να τα κατεβάσεις από το HUAWEI Petal Search.
Μπορώ να έχω τα original app των Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, Telegram & Signal στο κινητό μου;
Τα app Viber και Telegram μπορούν να εγκατασταθούν από το HUAWEI AppGallery. Από την άλλη, τα Facebook Messenger, WhatsApp και Signal μπορούν να εγκατασταθούν μέσω του HUAWEI Petal Search.
Μπορώ να έχω πρόσβαση στα επίσημα app των ελληνικών τραπεζών στο κινητό μου; Τι γίνεται με την ασφάλεια;
Τα επίσημα app των ελληνικών τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank) μπορούν να εγκατασταθούν από το AppGallery. Πρόκειται για ειδικές εκδόσεις των εφαρμογών που έχουν αναπτύξει οι παραπάνω τράπεζες αποκλειστικά για τις συσκευές HUAWEI και συνεργάζονται άψογα με τον πυρήνα HMS. Συνεπώς, η ασφάλεια είναι εγγυημένη από τις ίδιες τις τράπεζες, στο βαθμό που είναι εγγυημένες και για τις εφαρμογές τους που συνεργάζονται με άλλα λειτουργικά συστήματα.
Μπορώ να κάνω ασφαλείς συναλλαγές χρησιμοποιώντας το NFC του κινητού μου;
Μπορείς να πραγματοποιήσεις ανέπαφες συναλλαγές με το NFC της συσκευής σου μέσω των επίσημων εφαρμογών e-banking που χρησιμοποιείς, το οποίο παρέχεται από την εφαρμογή της τράπεζάς σου.
Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wallet της επίσημης τραπεζικής εφαρμογής «Curve», κατεβάζοντάς την από το AppGallery. Εκεί μπορείς να συνδέσεις με ασφάλεια τις κάρτες σου, όπως κάνεις και στα υπόλοιπα γνωστά wallet της αγοράς, για να πραγματοποιείς ανέπαφα τις συναλλαγές σου.
Μπορώ να εγκαταστήσω το επίσημο application της Ελληνικής Κυβέρνησης για την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον COVID-19;
Μπορείς να εγκαταστήσεις το επίσημο app της Ελληνικής Κυβέρνησης για την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμό για COVID-19 από το HUAWEI Petal Search.
Δουλεύω στην εστίαση. Μπορώ να εγκαταστήσω το επίσημο app της Ελληνικής Κυβέρνησης για τον έλεγχο του πιστοποιητικού εμβολιασμού για COVID-19;
Μπορείς να εγκαταστήσεις το επίσημο application της Ελληνικής Κυβέρνησης για τον έλεγχο του πιστοποιητικού εμβολιασμού για COVID-19 από το HUAWEI Petal Search!
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ