Διάλεξε την έκδοση FIFA 21 που σου ταιριάζει!
 
από 49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
 
τώρα με 99,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Βρες εδώ κορυφαία Bundles
PlayStation®4 500GB μαζί με FIFA 21!
PS4™ 500GB + FIFA 21
 
από 349€ τώρα με 299€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Συνδύασε το PS4™ PRO 1TB μαζί με δεύτερο
DUALSHOCK®4 και το FIFA 21, με όφελος 79,90€!
 
Το ιδανικό bundle για εσένα και την παρέα σου!
Διεκδικήστε το FIFA 21 για PlayStation 4 πριν την κυκλοφορία του FIFA 22 και αναβαθμίστε στο FIFA 21 για PlayStation 5, χωρίς πρόσθετο κόστος. Για τις κονσόλες χωρίς μονάδα ανάγνωσης δίσκων απαιτείται ψηφιακό δικαίωμα αναβάθμισης.*
Όλη σας η πρόοδος στο παιχνίδι με τα FIFA Ultimate Team και VOLTA FOOTBALL θα μεταφερθεί
Επισκεφτείτε τη διεύθυνση easports.com/nextlevel για περισσότερες πληροφορίες
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ. Οι κονσόλα Playstation 5 πωλείται ξεχωριστά. Δεν είναι δυνατή η χρήση φυσικών δίσκων για αναβάθμιση σε κονσόλες χωρίς μονάδες ανάγνωσης δίσκων. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ https://www.ea.com/games/fifa/fifa-21/news/dual-entitlement-terms-and-conditions ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
AGILE DRIBBLING
Πέρασε σαν άνεμος τους αμυντικούς! Η πιο γρήγορη κίνηση στα πόδια σου δίνει μεγαλύτερο έλεγχο κι απόκριση σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός, ενώ οι νέες κινήσεις δεξιότητας αφήνουν ξερούς τους αμυντικούς.
POSITIONING PERSONALITY
Οι επιθετικοί παγκόσμιας κλάσης παραμένουν συνεχώς με τον τελευταίο αμυντικό που δεν τους βγάζει οφσάιντ, οι δημιουργοί παιχνιδιού ψάχνουν χώρους για να λειτουργήσουν ανάμεσα στις γραμμές, ενώ οι καλύτεροι αμυντικοί θα κλείσουν τα σημεία που μπορεί να περάσουν πάσες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
FIFA 21 ULTIMATE TEAM
Απόλαυσε ολοκαίνουριους τρόπους παιχνιδιού στην πιο δημοφιλή λειτουργία του FIFA, καθώς χτίζεις την ομάδα των ονείρων σου από το παρόν και το παρελθόν. Κάνε το FUT Club σου πραγματικά μοναδικό με μία γκάμα νέων και πιο εκτεταμένων τρόπων προσαρμογής της εμφάνισης της ομάδας σου, εντός κι εκτός γηπέδου.
VOLTA FOOTBALL
Aνανεώνεται με καινούργιο και βελτιωμένο περιεχόμενο. Νέες τοποθεσίες και περισσότερο customization θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σου κατακτώντας τα γήπεδα σε κάθε γειτονιά του πλανήτη.