Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition

Αγόρασε τώρα το επικό παιχνίδι
και κατάκτησε με τη συμμορία σου την Άγρια Δύση!
 
Αμερική, 1899. Στο λυκόφως της εποχής της άγριας δύσης οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες συμμορίες παρανόμων που έχουν απομείνει. Ο θάνατος περιμένει όσους δεν παραδίδονται.

Μετά από μία αποτυχημένη απόπειρα ληστείας στην πόλη Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde αναγκάζονται να το σκάσουν. Με ένα σωρό ομοσπονδιακούς πράκτορες και κυνηγούς επικηρυγμένων στο κατόπι τους, η συμμορία θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει στην αμείλικτη αμερικανική ενδοχώρα. Καθώς η ενότητα της συμμορίας απειλείται από εσωτερικές διαμάχες, ο Arthur πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα ιδανικά του και την αφοσίωση στη συμμορία που του στάθηκε σαν οικογένεια.
 

Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA εδώ, ΜOΝΟ για σένα!

Tο Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition θα το βρεις αποκλειστικά εδώ και περιλαμβάνει απίστευτο in-game περιεχόμενο αλλά και έξτρα bonus που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.
Δες αναλυτικά τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ επιπρόσθετα περιεχόμενα της Ultimate Edition που θα μπορείς να αποκτήσεις αποκλειστικά και μόνο εδώ!
 
 • Συλλεκτικό SteelBook
 • Εκτυπωμένο χάρτη της Ultimate Edition
 • Πρόσθετα Bonus online
 • Bonus στολές για τον online χαρακτήρα σας
 • Bonus κατάταξης δηλαδή ταχύτερη αναρρίχηση στο ranking έως το επίπεδο 25
 • Καστανόμαυρο καθαρόαιμο άλογο Black Chestnut Thoroughbred
 • Δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση στο θέμα καταυλισμού «Survivor Camp Theme» και εξτρά στολές για παραμετροποίηση του camp σου
 • Δωρεάν πρόσβαση στα πρόσθετα όπλα, Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun και Lancaster Varmint Rifle τόσο στο Story Mode όσο και online+
Επιπλέον στην πλούσια σε περιεχόμενο «Ultimate Edition» θα βρεις:
 
 • Περιεχομένο για το Story Mode και συγκεκριμένα τις αποστολές «Bank Robbery» και «Gang Hideout».
 • Μαύρο καθαρόαιμο άλογο Dappled Black Thoroughbred
 • Gameplay μπόνους «Talisman» και «Medallion» τα οποία χαρίζουν ειδικές δυνάμεις στον Arthur επαγρύπνηση για περισσότερο χρόνο και λιγότερο damage όταν ιππεύει
 • Eνισχύσεις για το gameplay, μπόνους μετρητών και εκπτώσεις
 • Στολή «Nuevo Paraiso Gunslinger».
 • Δωρεάν πρόσβαση και 3 πρόσθετα όπλα
ΜΟΝΟ 99,90€
Άτοκες δόσεις: 9x11,10€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Red Dead Redemption 2 Standard Edition

Από τους δημιουργούς του Grand Theft Auto V και του Red Dead Redemption,
το Red Dead Redemption 2 είναι η πιο επική ιστορία ζωής
στην Αμερική των παρανόμων και της Άγριας Δύσης.
ΜΟΝΟ 49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

PlayStation 4™ 1ΤΒ + Red Dead Redemption 2

Ζήσε το πιο επικό ταξίδι στην Άγρια Δύση, με ανεπανάληπτα γραφικά ποιότητας HDR! Απόκτησε την κονσόλα PS4™ 1TB, με
ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4, και απόλαυσε το Red Dead Redemption 2, μαζί με αποκλειστικό online περιεχόμενο!
ME 359€
Άτοκες δόσεις: 24x14,96€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
 

PlayStation 4™ Pro 1ΤΒ + Red Dead Redemption 2

Η απόλυτη Western περιπέτεια φτάνει στα χέρια σου, με εκπληκτικά γραφικά ποιότητας 4K** HDR. Εξερεύνησε τον κόσμο του Red
Dead Redemption 2, με αποκλειστικό online περιεχόμενο, στο PS4™ Pro 1TB Black, μαζί με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4.
ME 449€
Άτοκες δόσεις: 24x18,71€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
 
Παίξε επιλεγμένο online περιεχόμενο 30 ημέρες νωρίτερα,
αποκλειστικά στο PlayStation®4
*Περιεχόμενο πρώιμης πρόσβασης από τέσσερις ενημερώσεις. Για διαδικτυακό παιχνίδι, απαιτείται PlayStation Plus.
**Το περιεχόμενο υποστηρίζεται αποκλειστικά από τηλεοράσεις τεχνολογίας 4Κ Ultra HD.

Όροι άδειας χρήσης λογισμικού στο www.rockstargames.com/eula. Όροι λογαριασμού στο www.rockstargames.com/socialclub. Μη μεταβιβάσιμη πρόσβαση σε ειδικές δυνατότητες, όπως αποκλειστικό/κλειδωμένο/μεταφορτώσιμο/διαδικτυακό περιεχόμενο, υπηρεσίες ή λειτουργίες, υπηρεσίες για πολλούς παίκτες ή πρόσθετο περιεχόμενο, ενδέχεται να απαιτεί αριθμό σειράς μίας χρήσης, πρόσθετο κόστος ή/και εγγραφή διαδικτυακού λογαριασμού (ποικίλλει από 13+). Η πρόσβαση σε ειδικές δυνατότητες ίσως απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, ενδέχεται να μην διατίθεται για όλους τους χρήστες ή πάντοτε, ενώ, κατόπιν ειδοποίησης 30 ημερών, ενδέχεται να τερματιστεί, να τροποποιηθεί ή να προσφερθεί υπό άλλους όρους. Τυχόν παραβίαση της άδειας χρήσης (EULA), του κώδικα συμπεριφοράς ή άλλων πολιτικών, ενδέχεται να επιφέρει περιορισμό ή τερματισμό της πρόσβασης στο παιχνίδι ή στον διαδικτυακό λογαριασμό. Για υποστήριξη πελατών και τεχνική υποστήριξη, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.rockstargames.com/support. Το περιεχόμενο αυτού του βιντεοπαιχνιδιού είναι εντελώς φανταστικό και δεν επιδιώκεται η αναπαράσταση οποιουδήποτε πραγματικού γεγονότος, προσώπου ή οντότητας. Οποιαδήποτε ομοιότητα τέτοιου είδους είναι εντελώς συμπτωματική. Οι δημιουργοί και οι εκδότες αυτού του βιντεοπαιχνιδιού δεν επιδοκιμάζουν, δεν εγκρίνουν και δεν ενθαρρύνουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την υιοθέτηση οποιασδήποτε συμπεριφοράς αναπαρίσταται στο παιχνίδι. Απαγορεύονται αυστηρά τα εξής: η μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή, αποσυμπίληση, μετάδοση, δημόσια αναπαραγωγή, ενοικίαση, χρήση έναντι αντιτίμου, καθώς και η παράκαμψη του συστήματος προστασίας από αντιγραφή. Rockstar Games, Inc. ©2005-18. Οι επωνυμίες Rockstar Games, Red Dead Redemption, το λογότυπο R*, καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της Take-Two Interactive Software. Όλα τα άλλα σήματα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

H ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη στην ιστοσελίδα της www.germanos.gr και στο παρόν newsletter, που δεν μπορούν να προβλεφθούν καθώς έχουν προκύψει ακούσια ή/και λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας και για τα οποία θα ενημερώσει εκ νέου αμέσως μόλις αυτό καταστεί εφικτό. Το παρόν email αποστέλλεται από την εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (www.germanos.gr) και περιλαμβάνει ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω των καταστημάτων της και του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Αν δε θέλεις να λαμβάνεις ενημερωτικά μηνύματα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, πάτα εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης, πάτα εδώ. Για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, μπορείς να ενημερωθείς εδώ.