ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ go4more «10πλάσιοι go4more πόντοι»

Όροι και προϋποθέσεις

 

 

1. Η ενέργεια των δεκαπλάσιων πόντων (1€=40 πόντοι) ισχύει αποκλειστικά και μόνο για αγορές ό που θα γίνουν από 30 Αυγούστου έως και 21 Σεπτεμβρίου 2019, με χρήση καρτών της Εθνικής Τράπεζας σε επιλεγμένα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more, του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr

 

2. Οι συλλεχθέντες πόντοι από την αγορά προϊόντων τεχνολογίας μπορούν να εξαργυρωθούν σύμφωνα με τους εκάστοτε ισχύοντες όρους του προγράμματος go4more.

 

3. Η συλλογή των πόντων go4more ισχύει αποκλειστικά και μόνο εφόσον η αγορά και η εξόφληση πραγματοποιηθεί μέσω του eshop ΓΕΡΜΑΝΟΣ (δηλαδή δεν ισχύει, εφόσον η παραγγελία γίνει από το eshop ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η παραλαβή/εξόφληση γίνει από φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ).

 

4. Οι σχετικοί πόντοι go4more από τις αγορές μέσω του eshop ΓΕΡΜΑΝΟΣ καταχωρούνται στο λογαριασμό πόντων του Μέλους με την εκκαθάριση της συναλλαγής, εντός 4 εργάσιμων ημερών από την εκκαθάριση της συναλλαγής.

 

5. Η εξαργύρωση πόντων go4more, εφόσον πληρούνται οι σχετικοί όροι του προγράμματος, είναι εφικτή μόνο για αγορές από φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης και όχι μέσω του eshop της Γερμανός.

 

6. Η απόδοση των πόντων της συναλλαγής αγοράς θα γίνεται με την ολοκλήρωση της συναλλαγής αγοράς.

 

7. Το Μέλος του Προγράμματος μπορεί να ενημερώνεται για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια μέσω του www.go4more.gr.

 

8. Η συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω Όρων καθώς και των Όρων Λειτουργίας του Προγράμματος go4more.