Συμπλήρωσε τη φόρμα

Η συσκευή σου χρειάζεται επισκευή;

Με την νέα υπηρεσία G pick up & return, μπορείς να έχεις επισκευή της συσκευής σου με την εγγύηση του εξουσιοδοτημένου service σε 11 κατηγορίες συσκευών, εύκολα και με ΔΩΡΕΑΝ* παραλαβή και παράδοση της συσκευής σε όποιο χώρο επιθυμείς!

Ακολούθησε τα βήματα
Δες αναλυτικά τους Όρους της Υπηρεσίας
 
ΔΩΡΕΑΝ αποστείρωση συσκευής
Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση κάθε τεχνικού ελέγχου ή επισκευής πραγματοποιούμε ΔΩΡΕΑΝ αποστείρωση συσκευής μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C και ειδικού εξοπλισμού UV-C sterilizer, για να νιώθεις ασφαλής όταν παραλαμβάνεις τη συσκευή σου από το service.
Συμπλήρωσε τη φόρμα

Για την συμπλήρωση της online φόρμας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χρήστης να είναι ήδη εγγεγραμμένος στο www.germanos.gr ή να πραγματοποιήσει πρώτα εγγραφή.

* Το κόστος μεταφορικών είναι 5€ λιανική τιμή με Φ.Π.Α.. Προσωρινά η παραλαβή και αποστολή της συσκευής παρέχεται δωρεάν λόγω συνθηκών πανδημίας Covid-19.

** Πριν παραδώσεις την συσκευή σου, απενεργοποίησε τον κωδικό χρήστη, το google account ή το find my iPhone και συσκεύασε προσεκτικά την συσκευή σου, προσθέτοντας μέσα στη συσκευασία τον αριθμό καταχώρησης της υπηρεσίας που έλαβες μέσω email.

Στις εκτός εγγύησης επισκευές, σε περίπτωση μη αποδοχής του κόστους επισκευής της βλάβης, ισχύει ελάχιστη χρέωση τεχνικού ελέγχου με το ποσό των 9€ ή 40€ για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές λιανική τιμή με Φ.Π.Α..