Διαγωνισμοί
 

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για το Πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU

:: Τι είναι το COSMOTE DEALS for YOU;

Το COSMOTE DEALS for YOU, είναι ένα πακέτο προσφορών αποκλειστικά για τους πελάτες προγραμμάτων σταθερής και κινητής COSMOTE καθώς και για τους πελάτες OTE TV! Το COSMOTE DEALS for YOU συνεχώς θα εμπλουτίζεται για να καλύπτει ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών μας.

Το πακέτο προσφορών COSMOTE DEALS for YOU παρέχει στους πελάτες προγραμμάτων σταθερής και κινητής COSMOTE καθώς και στους πελάτες OTE TV τη δυνατότητα να απολαύσουν προσφορές από τις παρακάτω κατηγορίες: Ψυχαγωγία, Γεύση, Πολιτισμός, Αποδράσεις, Shopping, Αυτοκίνητο.

 

:: Με ποιον τρόπο μπορώ να αποκτήσω τις προσφορές COSMOTE DEALS for YOU;

Οι προσφορές COSMOTE DEALS for YOU ισχύουν για όλους τους πελάτες κινητής COSMOTE (σε Συμβόλαια, Καρτοσυμβόλαια, What’s Up?, Frog, COSMOKAΡTA), για όλους τους πελάτες προγραμμάτων σταθερής COSMOTE και για τους πελάτες OTE TV.

 

Οι πελάτες προγραμμάτων κινητής που επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά είτε

α) στέλνουν από κινητό COSMOTE ένα κενό SMS στον πενταψήφιο αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και λαμβάνουν με ένα SMS έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό ή

β) επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.cosmote.gr/dfy συνδέονται στο MyCOSMOTE και επιλέγουν «Πάρε τον κωδικό σου online» δηλώνοντας το κινητό τους όπου επιθυμούν να χρεωθεί ο μοναδικός ψηφιακός κωδικός που εκδίδεται (χρέωση 0,50€,  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Οι πελάτες προγραμμάτων σταθερής που επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά είτε

α) καλούν από το σταθερό ΟΤΕ κατοχής τους, τον πενταψήφιο αριθμό 13019 (χωρίς χρέωση) και ακολουθώντας τις οδηγίες του φωνητικού μενού, επιλέγουν έκδοση του μοναδικού ψηφιακού κωδικού μέσω της επιλογής «1» (χρέωση 0,50€,  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ή

β) επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.cosmote.gr/dfy συνδέονται στο MyCOSMOTE και επιλέγουν «Πάρε τον κωδικό σου online» δηλώνοντας σε ποιο σταθερό τηλέφωνο επιθυμούν να χρεωθεί ο μοναδικός ψηφιακός κωδικός που εκδίδεται (χρέωση 0,50€,  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Η σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας που θα χρησιμοποιηθεί για την έκδοση κωδικού, θα πρέπει να είναι δηλωμένη από τον Ταυτοποιημένο χρήστη της υπηρεσίας MyCOSMOTE.

Οι πελάτες ΟΤΕ TV που επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.cosmote.gr/dfy συνδέονται στο MyCOSMOTE και επιλέγουν «Πάρε τον κωδικό σου online» δηλώνοντας τη 15ψήφια ταυτότητα κάρτας ΟΤΕ TV στην οποία επιθυμούν να χρεωθεί ο μοναδικός ψηφιακός κωδικός που εκδίδεται (χρέωση 0,50€,  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Η σύνδεση ΟΤΕ TV που θα χρησιμοποιηθεί για την έκδοση κωδικού, θα πρέπει να είναι δηλωμένη από τον Ταυτοποιημένο χρήστη της υπηρεσίας MyCOSMOTE.

 

:: Πώς είναι ο ψηφιακός κωδικός;

Ο ψηφιακός κωδικός είναι ένας 9ψήφιος μοναδικός κωδικός που είτε λαμβάνεις μέσω SMS, είτε τον ακούς καλώντας στο 13019, ακολουθώντας τις οδηγίες της φωνητικής πύλης, είτε δημιουργείς μέσω του www.cosmote.gr/dfy.

Τα απαντητικά μηνύματα περιέχουν εκτός από τον ψηφιακό κωδικό, και το χρονικό διάστημα που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.

 

::  Πόσους ψηφιακούς κωδικούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά μέρα μέχρι τέσσερεις ψηφιακούς κωδικούς ανά σύνδεση στην προσφορά των VILLAGE CINEMAS και μέχρι δύο κωδικούς ανά ημέρα στους υπόλοιπους συνεργάτες.

Για παράδειγμα, αν έχεις στην κατοχή σου τέσσερεις ενεργούς ψηφιακούς κωδικούς και χρησιμοποιήσεις δύο κωδικούς την πρώτη Τετάρτη στα VILLAGE CINEMAS, έχεις στην κατοχή σου δύο μόνο ενεργούς κωδικούς για τα VILLAGE CINEMAS την επόμενη Τετάρτη. Έτσι, μπορείς να ξαναστείλεις μήνυμα για να λάβεις δύο καινούριους κωδικούς κι έτσι να έχεις πάλι τέσσερεις ενεργούς κωδικούς για τα τους εξαργυρώσεις.

 

:: Τι κάνω στην περίπτωση που χάσω τον κωδικό μου;

Στην περίπτωση που ένας χρήστης έχει χάσει από λάθος τον κωδικό του, μπορεί να τον ανακτήσει

 • Εάν είναι πελάτης προγράμματος κινητής COSMOTE:
  • είτε στέλνοντας τη λέξη STATUS στον αριθμό 19019 (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
  • είτε μέσω του www.cosmote.gr/dfy, εφόσον έχει λογαριασμό MyCOSMOTE, επιλέγοντας «Υπενθύμιση Κωδικού» στη σελίδα οποιασδήποτε προσφοράς (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

 • Εάν είναι πελάτης προγράμματος σταθερής COSMOTE:
  • είτε καλώντας στο 13019 και ακολουθώντας τις οδηγίες του φωνητικού μενού, επιλέγουν υπενθύμιση κωδικού μέσω της επιλογής «2» (χρέωση 0,50€,  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
  • είτε μέσω του www.cosmote.gr/dfy, εφόσον έχει λογαριασμό MyCOSMOTE, επιλέγοντας «Υπενθύμιση Κωδικού» στη σελίδα οποιασδήποτε προσφοράς (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

 • Εάν είναι πελάτης ΟΤΕ TV μέσω του www.cosmote.gr/dfy, εφόσον έχει λογαριασμό MyCOSMOTE, επιλέγοντας «Υπενθύμιση Κωδικού» στη σελίδα οποιασδήποτε προσφοράς (χρέωση 0,50€/SMS, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

:: Τι σημαίνει όταν ο ψηφιακός κωδικός δεν είναι σε ισχύ.

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

 • έχεις διαβάσει λάθος τον κωδικό σου, οπότε θα πρέπει να τον ελέγξεις ξανά,
 • έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύος του κωδικού, δηλαδή οι 2 εβδομάδες από την ημέρα που τον έλαβες
 • Ο αριθμός του κωδικού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Κάθε κωδικός, ισχύει μόνο για μια επίσκεψη σε κάθε συνεργάτη του COSMOTE DEALS for YOU.

Σε περίπτωση που έχει παρέλθει ο χρόνος ισχύς του θεωρείται άκυρος και κανένας συνεργάτης του COSMOTE DEALS for YOU δεν ευθύνεται.

 

:: Μπορώ να προωθήσω τον ψηφιακό κωδικό μου σε κάποιον άλλο;

Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας sim ή για τον κάτοχο της σταθερής σύνδεσης ή για τον κάτοχο της κάρτας OTE TV και επομένως του ψηφιακού κωδικού και δεν μεταφέρεται σε άλλους.

 

:: Τι διάρκεια έχει ο ψηφιακός κωδικός μου;

Ο ψηφιακός κωδικός ισχύει για μια εξαργύρωση σε κάθε συνεργάτη του COSMOTE DEALS for YOU και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στις επόμενες 14 ημέρες από την ώρα της λήψης του. Οι ημερομηνίες ισχύος των κωδικών αναγράφονται στα απαντητικά μηνύματα που λαμβάνεις μαζί με τον κωδικό.

:: Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ψηφιακό κωδικό COSMOTE DEALS for YOU σε περισσότερες από μία προσφορές;

Με τον κωδικό που λαμβάνεις μπορείς να απολαύσεις όλες τις προσφορές συνδυαστικά.

 

Δηλαδή, αν εκδώσεις τον κωδικό σου κάποια Τρίτη, με αυτόν μπορείς για παράδειγμα:

 1. να πας σινεμά στα VILLAGE CINEMAS την επόμενη μέρα δηλ. την Τετάρτη
 2. να απολαύσεις frozen yogurt στα Chillbox την ίδια μέρα (Τετάρτη)
 3. να πας βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο τη μεθεπόμενη μέρα δηλ. την Πέμπτη,
 4. να επισκεφθείς το Ίδρυμα Ευγενίδου την Παρασκευή το απόγευμα για να παρακολουθήσεις μία από τις προβολές στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
 5. να κάνεις μια υπαίθρια δραστηριότητα της επιλογής σου με την Trekking Hellas το Σαββατοκύριακο
 6. να απολαύσεις παγωτό Δωδώνη την ερχόμενη Δευτέρα
 7. να επιλέξεις να δοκιμάσεις τα μενού της Pizza Hut την Τρίτη και έναν καφέ από τη δωδώνη ή τα chillbox
 8. να αγοράσεις προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ από το e-shop koolfly.com με έκπτωση 20%
 9. να εξοικονομήσεις χρήματα μέσω των κουπονιών που μπορείς να βρεις στο Pockee για τις αγορές σου σε καταστήματα super market
 10. να τετραπλασιάσεις τους πόντους σου στην κάρτα Smart Club με γέμισμα καυσίμων αξίας 30€ στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην προσφορά

 

Αν πάλι σε ενδιαφέρει μία από τις προσφορές, τότε μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτή που σε ενδιαφέρει! Το πόσες προσφορές θα απολαύσεις στο διάστημα των 2 εβδομάδων, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα!

 

Θυμήσου ότι:

 • Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις στην κατοχή σου ήδη τέσσερεις ψηφιακούς κωδικούς  ενεργούς, τους οποίους ΔΕΝ έχεις χρησιμοποιήσει σε καμία από τις προσφορές, μην προσπαθείς να εκδώσεις νέους, καθώς χρεώνεσαι με 0,50€, για κάθε απόπειρα.
 • Επιπλέον κωδικούς μπορείς να λάβεις ΜΟΝΟ όταν και οι τέσσερεις επιτρεπόμενοι ψηφιακοί σου κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί σε έστω μία από τις προσφορές (VILLAGE CINEMAS,  Ίδρυμα Ευγενίδου, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Pizza Hut, Trekking Hellas, Δωδώνη, Chillbox, ΝΟΗΣΙΣ, ΘΕΑΤΡΑ, CAME PHOTOGRAPHY, Astir Beach, Pockee, KOOLFLY, ANYTIME, SHELL, ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, GREAT ESCAPE, ALLOU FUN PARK κλπ).

 

:: Είμαι κάτοχος προγράμματος κινητής COSMOTE και ταυτόχρονα προγράμματος σταθερής COSMOTE. Πόσους κωδικούς δικαιούμαι να εκδώσω σε κάθε σύνδεση;

Μπορείς να εκδώσεις ταυτόχρονα μέχρι τέσσερεις ενεργούς (μη εξαργυρωμένους) κωδικούς ανά σύνδεση. Με το που εξαργυρώσεις έναν από τους τέσσερεις κωδικούς σου σε έναν συνεργάτη, μπορείς να εκδώσεις άλλον έναν κωδικό στη συγκεκριμένη σύνδεση. Θυμήσου όμως ότι δεν είναι δυνατή η χρήση περισσότερων των 4 κωδικών ανά ημέρα στα VILLAGE CINEMASκαι περισσοτέρων των 2 κωδικών ανά ημέρα στους υπόλοιπους συνεργάτες.