Διαγωνισμοί - Όροι Ενεργειών

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

«Απόκτησε το αγαπημένο σου SONY XPERIA Z5 JAMES BOND EDITION, κέρδισε δύο (2) εισιτήρια (μονά) για τα Village Cinemas ώστε να παρακολουθήσεις τη νέα ταινία του James Bond Spectre και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο: LIVE LIKE BOND Experience για 4 μέρες στο Λονδίνο!»

1] H εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (εφ’ εξής καλούμενη «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ή «Διοργανώτρια Εταιρεία»), που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας), ως εταιρεία εμπορίας ειδών κινητών τηλεπικοινωνιών και παροχής σχετικών με αυτά υπηρεσιών σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία «ΜΑΙΝΤ ΤΡΑΠ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝ ΕΠΕ», (εφεξής καλούμενη «MINDTRAP» ή «Διαφημιστική») και την SONY ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. που εδρεύει στο Μαρούσι Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20 ως εταιρία εμπορίας ειδών τηλεπικοινωνίας εφεξής καλούμενη «SONY») , διοργανώνει προωθητική ενέργεια με τίτλο «Απόκτησε το αγαπημένο σου SONY XPERIA Z5 JAMES BOND EDITION, κέρδισε δύο (2) εισιτήρια (μονά) για τα Village Cinemas ώστε να παρακολουθήσεις τη νέα ταινία του James Bond Spectre και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο: LIVE LIKE BOND Experience για 4 μέρες στο Λονδίνο» (εφεξής το «Πρόγραμμα»). Υποστηρικτής του Προγράμματος είναι η SONY η οποία προσφέρει το μεγάλο δώρο LIVE LIKE BOND Experience.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Πρόγραμμα κάθε ενδιαφερομένου και της παροχής του δώρου στα πλαίσια του Προγράμματος με τη διαδικασία που αναφέρεται στους παρόντες όρους.

1. Το Πρόγραμμα

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργανώνει το Πρόγραμμα μέσω των σημείων πώλησης του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η προωθητική ενέργεια θα πραγματοποιηθεί από τις 20/10 έως τις 30/11 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή των δώρων σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Γερμανός που αναφέρονται στο Παράρτημα Β και κατά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Διάρκεια Προγράμματος

Η διάρκεια του Προγράμματος ορίζεται από την 20-10-2015 έως και την 30-11-2015. (εφεξής η «Διάρκεια»).

2. Δικαίωμα και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής (εφεξής οι «Συμμετέχοντες») όσοι:
Α. Διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι ικανοί για κάθε δικαιοπραξία.
Β. Επισκεφθούν ένα από τα σημεία πώλησης που αναφέρονται παραπάνω κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, και αγοράσουν με οποιοδήποτε τρόπο τη συσκευή SONY XPERIA Z5 JAMES BOND EDITION (εφόσον το τελευταίο γίνει εμπορικά διαθέσιμο στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ) και στη συνέχεια συμπληρώσουν και υπογράψουν τη ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΔΩΡΟΥ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ (Παράρτημα Α) από τις 20/10 έως 30/11.

Το ίδιο πρόσωπο δεν μπορεί να κερδίσει πάνω από μία φορά το μεγάλο δώρο: LIVE LIKE BOND Experience για 4 μέρες στο Λονδίνο».

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα δεν έχουν οι εργαζόμενοι στις εταιρείες ΓΕΡΜΑΝΟΣ, εν γένει στις εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ και MINDTRAP, καθώς και στις εταιρίες που συνεργάζονται με την τελευταία για τη διενέργεια του Προγράμματος, όλοι οι ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα οποία είναι franchise, αλλά και οι σύζυγοι όλων των ανωτέρω , καθώς και οι συγγενείς τους α ΄ και β ΄ βαθμού.

Κάθε Συμμετέχων που επιθυμεί να συμμετέχει στην Κλήρωση θα συμπληρώνει τη ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΔΩΡΟΥ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α) η οποία θα αποστέλλεται στην Διαφημιστική, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση τυχόν παραποιήσεων ή ελλιπών στοιχείων της φόρμας συμμετοχής, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι παντός τρίτου και δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή και να μην παρέχει οποιοδήποτε δώρο.
Ο κάθε Συμμετέχων φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων του. Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής συμπλήρωση των στοιχείων του Συμμετέχοντα παρέχει δικαίωμα στην ΓΕΡΜΑΝΟΣ να τον αποκλείσει από το Πρόγραμμα.

Διευκρινίζεται ότι κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μόνο μιας συμμετοχής στην κλήρωση.

3. Δώρα

A. Εισιτήρια

Τα εισιτήρια που διατίθενται ως δώρα είναι ζεύγη μονών εισιτήριων είτε Gold Class για την Αττική αξίας 20€ το καθένα (Village Φάληρο & Village Mall) ή Comfort Class για τη Θεσσαλονίκη αξίας10€ (Village World) ή Κανονικά εισιτήρια για τον Βόλο αξίας 8€ (Village 4 Cinemas) για την ταινία James Bond Spectre. Η κατηγορία του εισιτήριου εξαρτάται από τον τόπο διαμονής του πελάτη ή της επιλογής του σε συνάρτηση με τις διαθέσιμες αίθουσες ανά περιοχή. Η διαθεσιμότητα των θέσεων δεν εξασφαλίζεται με την παροχή των κωδικών-εισιτηρίων και εξαρτάται από τις υπάρχουσες διαθέσιμες θέσεις για την συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει επιλεγεί από τον δικαιούχο.
Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ματαίωσης ή/και αναβολής των κινηματογραφικών προβολών και για οιοδήποτε άλλο θέμα αφορά την ομαλή διεξαγωγή αυτών.

B. Κλήρωσης

Τα δώρα το οποία παρέχονται από την SONY είναι τα εξής: • 2 πακέτα «LIVE LIKE BOND Experience»

Η Εμπειρία LIVE LIKE BOND (ένα πακέτο) περιλαμβάνει για τον νικητή και το συνοδό του:
1. Τριήμερη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στο Λονδίνο με πρωινό
2. Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Λονδίνο μετ επιστροφής
3. Μετάβαση από και προς το ξενοδοχείο-αεροδρόμιο καθώς και στις διοργανώσεις
4. Κρουαζιέρα στον Τάμεση
5. Εισιτήρια για την έκθεση «Bond in Motion” στο London Film Museum
6. VIP fast track εισιτήρια για το Μουσείο Madame Tussauds
7. Martini στο Quo Vadis & Δείπνο στο Savoy Grill

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ «LIVE LIKE BOND Experience»:
1. Οι ημέρες που είναι διαθέσιμες για να δηλώσει ο νικητής την πραγματοποίηση του ταξιδιού είναι από 1η Μαρτίου – 30η Ιουνίου και από 15η Σεπτεμβρίου – 15η Δεκεμβρίου του 2016, εξαιρουμένων των αργιών στην Αγγλία
2. Η έκθεση Bond In Motion είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Μαρτίου του 2016 με ενδεχόμενο παράτασης
3. Τα δώρα του πακέτου είναι προσωπικά για τον νικητή και τον συνοδό του, υπόκεινται στον περιορισμό της υπάρχουσας διαθεσιμότητας, χωρίς δυνατότητα μεταβίβασης, επιστροφής ή ανταλλαγής με μετρητά
4. Τουλάχιστον ένα εκ των δύο ατόμων που ταξιδεύουν πρέπει να είναι 18 ετών και άνω
5. Εάν ο νικητής είναι κάτω των 18 ετών τότε ο συνοδός πρέπει απαραίτητα να είναι ο γονέας ή ο κηδεμόνας του
6. Η είσοδος στο Quo Vadis επιτρέπεται σε άτομα άνω των 16 ετών
7. Η ενδυμασία για το Quo Vadis όσο και το Savoy Grill θα πρέπει να είναι κομψή και ευπρεπής
8. Η διαμονή στο ξενοδοχείο καλύπτει δυο (2) άτομα που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο
9. Ο νικητής και ο/η συνοδός του είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνοι για όλα τα λοιπά γεύματα και για όλα τα έξοδα που δεν συμπεριλαμβάνονται ρητά στο πρόγραμμα του πακέτου του ταξιδιού.
10. Ο νικητής και ο/η συνοδός του πρέπει να έχουν έγκυρο/ισχύον διαβατήριο και βίζα/άδεια παραμονής εάν είναι απαραίτητη και κάθε σχετικό ταξιδιωτικό έγγραφο που χρειάζεται.

Τα ως άνω που αφορούν το πακέτο και τα ταξίδια θα επικοινωνηθούν με τις απαραίτητες λεπτομέρειες στους νικητές της κλήρωσης από τη SONY και το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται για το σκοπό αυτό.

ΕΙΔΙΚΟΙ OΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ «LIVE LIKE BOND Experience»:

1.Η συμμετοχή στο ταξίδι γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του δικαιούχου. Στο μέτρο που είναι επιτρεπτό από το κατά περίπτωση ισχύον εφαρμοστέο δίκαιο, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SONY απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη. Ειδικότερα, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SONY δεν υπέχουν οποιαδήποτε ευθύνη για καθυστερήσεις δρομολογίων, ατυχήματα ή πταίσμα των προσώπων τα οποία αναλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών οποιασδήποτε μορφής σε οποιοδήποτε στάδιο του ταξιδιού.

2. Ο δικαιούχος φέρει πλήρως και αποκλειστικώς κάθε οικονομική και άλλη ευθύνη για την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και τις συνέπειές της. Περαιτέρω, ο δικαιούχος φέρει πλήρως την ευθύνη σε περίπτωση που σε οποιαδήποτε στιγμή δεν ακολουθήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο που έχει ορισθεί για το ταξίδι.

3. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SONY δεν καλύπτουν προσωπικές δαπάνες όπως ενδεικτικά, κατανάλωση φαγητού και ποτών εκτός των προσφερόμενων γευμάτων, κατανάλωση αλκοόλ, κάθε προσωπική δαπάνη, όπως ιδίως αγορές από καταστήματα, μουσεία ή ξενοδοχεία, τηλεφωνήματα, έξοδα καθαριστηρίου ή πλυντηρίου ρούχων, εξυπηρέτηση δωματίου (room service) ενοικίαση οχημάτων, οποιαδήποτε εκδρομή μη συμπεριλαμβανόμενη στο πρόγραμμα του ταξιδιού κ.ά. τις οποίες θα επιβαρυνθούν αποκλειστικά οι τυχεροί.

4. Ο δικαιούχος αναγνωρίζει ότι η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SONY δεν φέρουν καμία ευθύνη και δηλώνει ότι δεν διατηρεί καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτών σε περίπτωση που λόγω ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά αναφερόμενων καιρικών συνθηκών, γενικής απεργίας κλπ, δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση του ταξιδιού από και προς οποιοδήποτε προορισμό στο πλαίσιο του Δώρου. Επίσης, αναγνωρίζει ότι η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SONY δεν φέρουν καμία ευθύνη και δηλώνει ότι δεν διατηρεί καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτών για κάλυψη τυχόν εξόδων λόγω ματαίωσης ή ακύρωσης ταξιδιού κατά τα προαναφερόμενα. Στην περίπτωση αυτή, το ταξίδι θα πραγματοποιείται μόλις καταστεί αυτό δυνατό και στις ημερομηνίες όπως περιγράφονται ανωτέρω. Εφ’ όσον ο δικαιούχος για λόγους που δεν ευθύνεται η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SONY αδυνατεί να πραγματοποιήσει το ταξίδι στις ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SONY δύνανται και δικαιούνται να ΜΗΝ προσφέρουν στους δικαιούχους τα δώρα ούτε άλλα εναλλακτικά δώρα, οποιασδήποτε μορφής και αξίας, οπότε και θα απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη.

5. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Προγράμματος και τη διανομή των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, της ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ και της SONY παύει να υφίσταται και δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

4. Κλήρωση
Η Κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή που θα κερδίσει την Εμπειρία LIVE LIKE BOND, θα γίνει στις 10-12-2015 και ώρα 17:00, με ηλεκτρονικά μέσα, στα γραφεία της Διαφημιστικής, παρουσία της Συμβολαιογράφου, στην οποία έχουν κατατεθεί οι παρόντες όροι, ή νομίμου αναπληρωτή της, και εκπροσώπου της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 2 νικητές και 10 επιλαχόντες.
Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της άνω ορισθείσας ηλεκτρονικής κλήρωσης, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη προ είκοσι τεσσάρων ωρών ανακοίνωσή της στο Site της. Η κλήρωση θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών.

5. Επικοινωνία με τους νικητές

A. Μηχανισμός απόδοσης εισιτήριων
Ο πελάτης κατόπιν αγοράς του SONY XPERIA Z5 JAMES BOND EDITION, συμπληρώνει την φόρμα αποδοχής δώρου & συμμετοχής στην κλήρωση στο κατάστημα στην οποία αποδέχεται το δώρο του και συμπληρώνει τα στοιχεία του (συμπεριλαμβανομένου MSISDN) και στη συνέχεια το κατάστημα στέλνει τη φόρμα στη MINDTRAP μαζί με την απόδειξη αγοράς.
Η MINDTRAP ελέγχει την εγκυρότητα της απόδειξης και εφόσον επιβεβαιωθεί η εγκυρότητας της, στέλνει με SMS στον νικητή 2 κωδικούς ανάλογα με την αίθουσα που έχει επιλέξει στη φόρμα συμμετοχής. Ο νικητής μπορεί να κλείσει τα εισιτήριά του μέσα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ όποτε επιθυμεί βάσει διαθεσιμότητας στις αίθουσες που προβάλλεται η ταινία και αναφέρονται στο 3.A.

B. Μηχανισμός απόδοσης δώρου Κλήρωσης
Η επικοινωνία με τους νικητές, θα γίνει μέσω τηλεφώνου. Η Διαφημιστική εντός 2 ημερών από την ανάδειξη των νικητών της Κλήρωσης θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους νικητές, στα στοιχεία που έχουν δηλώσει στη «Φόρμα Συμμετοχής», με σκοπό την ενημέρωσή τους για το δώρο τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το πακέτο “LIVE LIKE BOND Experience” , η SONY θα επικοινωνήσει με τους νικητές ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για το ταξίδι, άμεσα μετά την επιτυχημένη πρώτη επικοινωνία της Διαφημιστικής.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους που έχουν συμπληρώσει στη «Φόρμα Συμμετοχής» (ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) με σκοπό την εξακρίβωση της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση των δώρων.

Μετά την ολοκλήρωση με το παρόν αναλαμβανομένων υποχρεώσεων της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα ως άνω στοιχεία θα καταστρέφονται. Σε περίπτωση που κατά την επικοινωνία τα δηλωθέντα στοιχεία δεν αντιστοιχούν με τα στοιχεία που διατηρεί η ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα καλείται ο αντίστοιχος επιλαχών νικητής ο οποίος και θα είναι νικητής του αντίστοιχου δώρου. Σε περίπτωση που για χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την ημερομηνία της Κλήρωσης, η Διαφημιστική δεν μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία με κάποιους ή όλους τους νικητές , τότε θα ενημερώνονται οι αντίστοιχοι επιλαχόντες. Η Διαφημιστική κατά την επικοινωνία με τους νικητές μπορεί να ζητά οποιαδήποτε επιπλέον στοιχεία κρίνει απαραίτητα για την πιστοποίηση της ταυτότητας του νικητή – τελικού αποδέκτη του δώρου.

Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Προγράμματος κάθε υποχρέωση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και της Διαφημιστικής παύει να υφίσταται, μη υπεχουσών αυτών οποιασδήποτε άλλης υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων και νικητών.

Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η SONY δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί στους νικητές σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα Δώρα, ή την χρήση των Δώρων ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Οι ανωτέρω εταιρείες δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα Δώρα. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Προγράμματος και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, της Διαφημιστικής και της SONY παύει να υφίσταται. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η Διαφημιστική και η SONY δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλάβουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων. Διευκρινίζεται ότι η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και οι Συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτής σε περίπτωση που λόγοι ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά αναφερόμενων καιρικών συνθηκών, γενικής απεργίας κλπ., δεν μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους.

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Διαφημιστική και SONY.

6. Παράδοση των δώρων
Η ευθύνη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων.

Σε περίπτωση που δεν έχουν διατεθεί όλα τα Δώρα, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στη ματαίωση της διάθεσης των μη διατεθέντων Δώρων.

Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Προγράμματος και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και της ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ παύει να υφίσταται και η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετασχόντων.

7. Οποιοσδήποτε από τους νικητές μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:
(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις
(β) λόγω κωλύματός του βάσει των παρόντων Αναλυτικών Όρων.
(γ) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους.
(δ) Χωρίς παρουσίαση της ταυτότητας ή διαβατηρίου κατά την παραλαβή του Δώρου.
Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε περίπτωση που στο πρόσωπο κάποιου από τους νικητές, συντρέχει κάποια από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις έχει το δικαίωμα να προβεί στην ακύρωση της συμμετοχής του σε οποιοδήποτε στάδιο , ακόμα και κατά το στάδιο της απόδοσης των δώρων.

Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος και μέχρι την παράδοσή τους, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δικαιούται να χρησιμοποιεί τα δώρα για σκοπούς διαφήμισης. Οι Δικαιούχοι δεν δικαιούνται να εγείρουν καμία αξίωση κατά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ λόγω της χρήσης των δώρων για διαφημιστικούς σκοπούς.

8. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των Νικητών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της παραλαβής των Δώρων κλπ. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δικαιούται κατά την παράδοση των Δώρων να ζητήσει από τους Νικητές την υπογραφή σχετικής δήλωσης με την οποία οι Νικητές θα συναινούν στην παρουσίασή τους σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός τους και φωτογραφία τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ΓΕΡΜΑΝΟΣ, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την ΓΕΡΜΑΝΟΣ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.

9. Οι παρόντες Αναλυτικοί Όροι, έχουν κατατεθεί στη Συμβολαιογράφο Αθηνών, Ελένη Καρκανοπούλου, Ιπποκράτους 34 , Αθήνα (εφεξής η «Συμβολαιογράφος»). Οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος που κατατέθηκαν στην ως άνω Συμβολαιογράφο. Επίσης οι παρόντες όροι, κατά την Διάρκεια του Προγράμματος, θα είναι αναρτημένοι στο www.germanos.gr. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους ή και να παρατείνει τη διάρκεια του Προγράμματος. Τυχόν τροποποιήσεις του Προγράμματος θα κατατίθενται στη Συμβολαιογράφο, στην οποία έχουν κατατεθεί και οι παρόντες Αναλυτικοί Όροι, θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των παρόντων Αναλυτικών Όρων και θα ισχύουν από τη δημοσίευση των τροποποιημένων όρων στο www.germanos.gr.

10. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα αποτελεί σαφή και εκ μέρους του Συμμετέχοντα δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και του ν. 3471/2006 για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Προγράμματος καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με το Πρόγραμμα. Τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα τηρούνται μέχρι την λήξη του Προγράμματος. Μετά δε την λήξη του Προγράμματος, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Αναλυτικούς Όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται. Οι Συμμετέχοντες έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης σύμφωνα με τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997, επικοινωνώντας με συστημένη επιστολή προς την εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην διεύθυνση Κηφισίας 99, Διοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ, ΤΚ 15124 με την επισήμανση: ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «SONY XPERIA Z5 JAMES BOND EDITION»

11. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με το Πρόγραμμα και την εφαρμογή των παρόντων Αναλυτικών Όρων θα επιλύεται από την τριμελή Επιτροπή κρίσης της ΓΕΡΜΑΝΟΣ που απαρτίζεται από τους: Εκπρόσωπο της Δ/ντης Εξυπηρέτησης Πελατών, εκπρόσωπο των Νομικών Υπηρεσιών και εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Marketing, ενώ σε περίπτωση μη επίλυσης της ως άνω, αρμόδια ορίζονται τα αρμόδια Δικαστήρια της Αθήνας.

12. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Αναλυτικών Όρων και των Παραρτημάτων τους και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και της Διαφημιστικής. Η ευθύνη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων.

 

Για να διαβάσετε τα παραρτήματα κάντε click εδώ.
 

ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΔΩΡΟΥ κ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
 

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.