Βρες το Smartphone, το Tablet ή το Laptop που σου ταιριάζει!

Όταν ψάχνεις για Smartphone, Tablet ή Laptop, θέλεις το καλύτερο και αυτό που καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες σου. Γι’ αυτό, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει την υπηρεσία DTL Tech Labs! Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, που βασίζεται στις μετρήσεις του εργαστηρίου DTL των Αττικών Εκδόσεων, και το οποίο σου επιτρέπει να συγκρίνεις - εύκολα και γρήγορα τις συσκευές. Πρώτα, επίλεξε τα πιο σημαντικά για σένα κριτήρια και στη συνέχεια το DTL Tech Labs αναλαμβάνει να αναδείξει αντικειμενικά το πιο κατάλληλο Smartphone, Tablet ή Laptop για σένα!

Λίγα λόγια για το DTL

Αποστολή του εργαστηρίου DTL είναι να προσφέρει ανεξάρτητες υπηρεσίες υψηλής και ταυτόχρονα σταθερής ποιότητας στην εργαστηριακή αξιολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από πλήρη διαφάνεια.

Τα τεστ που πραγματοποιούνται βασίζονται σε “scripts”, δηλαδή σε συγκεκριμένες, αποτυπωμένες μεθοδολογίες, στις οποίες περιγράφεται αναλυτικά όλη η διαδικασία καταγραφής, ρυθμίσεων και μετρήσεων κάθε προϊόντος. Κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιούνται μετρήσεις με ειδικό εργαστηριακό εξοπλισμό και μετρήσεις πραγματικής χρήσης των προϊόντων. Η ίδια μεθοδολογία που περιγράφεται στα scripts, ακολουθείται κάθε φορά, για κάθε προϊόν που αξιολογείται.

Καθώς το εργαστήριο DTL ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας, τα scripts ελέγχονται και αναπροσαρμόζονται διαρκώς, με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Το DTL δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 12 χρόνια, είναι τμήμα του Τεχνολογικού Τομέα των Αττικών Εκδόσεων και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 για τις διαδικασίες που ακολουθεί όσον αφορά στην αξιολόγηση συσκευών και υπηρεσιών τεχνολογίας.

Κάνε κλικ εδώ για Συχνές Ερωτήσεις.

Κανε κλικ εδω και βρες την συσκευή που σου ταιριάζει!

Smartphone

Tablet 

Laptop