Όλα όσα χρειάζεται
η επιχείρησή σου είναι εδώ!

Οι λύσεις επικοινωνίας και Internet , η τεχνολογία Cloud και οι υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου γίνονται ένα και βοηθούν την επιχείρησή σου να δουλεύει καλύτερα και να γίνει μεγαλύτερη.
ΟΜΙΛΙΑ

Απεριόριστες κλήσεις
ενδοεταιρικής επικοινωνίας!

Σταθερή και κινητή τηλεφωνία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σου και των συνεργατών σου, όπου και αν βρίσκονται με απεριόριστες κλήσεις μεταξύ κινητών, από εταιρικά κινητά στα σταθερά της επιχείρησης και αντίστροφα.
 
 
INTERNET

Ασύλληπτες ταχύτητες
Internet και σύνδεση από παντού!

Με το COSMOTE Business One απολαμβάνεις στην επιχείρησή σου ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps VDSL και 4G/4G+ στα κινητά, για να είσαι πάντα οnline εσύ και οι συνεργάτες σου. Online θα μπορεί να είναι και η επιχείρησή σου γιατί έχεις δυνατότητα να έχεις Domain Name, Web Hosting, καθώς και static IP.
SMART OFFICE

Ο επαγγελματισμός και η οργάνωση
που χρειάζεται η επιχείρησή σου!

Η επιχείρησή σου αποκτά υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου για τις εισερχόμενες κλήσεις σου, χωρίς την αγορά κάποιου επιπλέον εξοπλισμού. Πλέον η επιχείρησή σου μπορεί να διαθέτει μηνύματα αναμονής για τους πελάτες, δρομολόγηση κλήσεων όταν χρειάζεται και λήψη φωνητικών μηνυμάτων ή fax στο email σου κ.α.
BUSINESS CLOUD STORAGE - EMAIL

Οργάνωσε και διαχειρίσου τα δεδομένα
της επιχείρησής σου όπου κι αν είσαι!

Οι εργαζόμενοι της επιχείρησής σου μπορούν να μοιράζονται αρχεία με συνεργάτες και πελάτες, αλλά να έχουν και πρόσβαση στο σκληρό τους δίσκο σε οποιαδήποτε συσκευή ορίσουν, όπου και αν βρίσκονται. Ταυτόχρονα έχεις στην διάθεση σου 80GB αποθηκευτικού χώρου για τα email της επιχείρησης, με δυνατότητα να δημιουργήσεις έως 50 χρήστες και όλα αυτά με κεντρική διαχείριση μέσω ενός portal.
INTERNET

Υπάρχει ένα COSMOTE Business One
για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση.

Βρες το COSMOTE Business One που ταιριάζει στη δική σου.